Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankal
tag
válasz King Unique #55488 üzenetére
Van szektorhiba és adatkapcsolati is és a végén adatmentést javasol és azonali merevlemez cserét.Másodlagos lemeznek használom csak adatoknak a rendszer az ssd van tudnál ajánlani helyete 1000gb-st esetleg? Mert nem igazán vagyok képben ezen a téren!
-
tankal
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem HDD ügyben! Létezhet olyan hogy belassul a HDD?Azt vettem észre hogy egy mappa betöltése is 2-3 percbe kerül(igaz 650 gb) és a megosztot területről is a filmek akadoznak vagy lefagy,más tippjeim is voltak de a feladatkezelő azt mutatja hogy 100% pörög a hdd .Egy Tohsiba DT01ACA100 az áldozat nem mai gyerek már sajnos.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
tankal
tag
Jól tudom hogy a win 7 észleli patricionálja és el is nevezi az új hdd-t?Vagy nekem kell minden folyamatot véghez vinnem?
-
tankal
tag
Valaki meg tudná mondani ha a hdd sata tápkábele mellet lóg egy molex azt tudom-e használni egy átalakítóval másik hdd tápkábelnek?
-
tankal
tag
Köszönöm a gyors választ
-
tankal
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezem de biztos tudtok segíteni!
A haver vett egy SATA 3-as HDD-t és kiderült hogy az alaplapja csak SATA 2-es a csatlakozás!
A kérdés hogy ez így müködik majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest