Új hozzászólás Aktív témák
-
A_corp
csendes tag
Hali!
A pixmania sehol sem adta meg, hogy hova forduljak, csak annyit, hogy menjek a márkaszervizbe.
Ha ennyi lett volna a gond, hogy "nézzem meg a garjegyet", akkor nem fordultam volna segítségért (más készüléket már küldtem szervízbe). Mivel nem tudom, hova vigyem, gondoltam ti tudnátok segíteni. A pixmania szerint visszaküldhetném a büdös gyíkba a maxtorhoz, ami tulajdonképpen már seagate, de lényegtelen, a lényeg az, hogy a szállítás majdnem több, mint amennyibe a vinyó került.Tudtok ajánlani egy helyet, kérlek?
-
A_corp
csendes tag
Sziasztok!
Tönkrement a maxtor vinyóm, amit pixmania.com-on vásároltam. Az oldalon azt írják,
hogy forduljak a gyártó szervízéhez. Az lenne a kérdésem, hogy van-e nálunk maxtor szervíz, (vagy seagate), ahová el tudnám vinni? Azt hiszem firmware hibás, de tudja a fene, a linux is hol felismeri, hol nem. Lényeg, hogy jobb lenne ha elvinném valahova, egy próbát megér. -
A_corp
csendes tag
Nemsokára lesz új vinyóm. 200GiB-os, méghozzá elég jó áron
. Szerintetek nem fog hamar meghalni? Arra gondolok, hogy nem melegsszik e túl a nagy (vagy csak nagyobb) teljesítmény miatt.
Hallottam már 400GiB-os vinchesterekről is amelyek most jelentek meg Japánban, de én nem bízok bennük annyira. Ez túl elhamarkodott lépés volt. Lehet, hogy le sem tesztelték őket?Nem tudom.
Ha tudtok valami információt ezzel kapcsolatban, akkor pls segítsetek!
Na erre varrjatok gombot!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest