- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Na megoldottam GDB-vel... ennyi, sajnos máshogy nem ment!
-
masterful87
senior tag
válasz
probegt #4816 üzenetére
Lehet, hogy egy felé lakunk, és ez valami fertőző betegség...
Olvasd el az én gondomat is! Nekem nem lassult be semmi, de szintén azt írja hogy dinamikis lemez piros X-szel, igaz nem online, de annál inkább olvashatatlan!
Én most épp átkonvertáltam alaplemezzé, és GetDatát futtatok rajta... még egy másfél óra kiderül mit értem el vele...
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung SP2504C 250GB-os winchester, és adódott egy "kis" problámám:
Régi gépemet már pár napja nem kapcsoltam be, de akkor még tökéletesen működött minden!Ma átakartam tenni az új gépembe, hogy lementsem róla az adataimat, amikor is rendben összedugok mindent és a Lemezkezelő azt írja, hogy ez egy dinamikus lemez, és hogy olvashatatlan!!! [link]
Mondom ott egye meg a fene, megy vissza a régi masinába, és megoldom máshogy az adatmentést, és akkor ért a hidegzuhany:
pontosan ugyanaz a jelenség mint a zsír új gépemben! Olvashatatlan dinamikus lemez, mindenki felismeri, látja a típusát, de a partícióim sehol, csak egy Lemez01 piros X-szel áthúzva!Jelenleg GetDataBack nézi végig, mert az meg azt írja, hogy egyetlen partíció van rajta...
Mi történhetett?
Köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest