- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van nálam egy Western Digital WD1000-es (jó régi) 100GB-os HDD. A tulajdonos megkért, hogy próbáljam meg életre kelteni. Próbálnám beindítani, de sem a Windows, sem a Linux nem ismeri fel. A winchester elindul, de az oprendszerek ismeretlen eszközként látják. Utánanéztem ennek a típusnak, és azt írták, hogy ezzel az volt a gond, hogy gyorsan melegszik, emiatt könnyen tönkremehetett az elektronikája. Gondoltam kipróbálom egy másik elektronikával, viszont már egy ideje keresem, sajnos sehol nem találok ilyen típusú winchestert. Két kérdésem lenne:
1. Van esetleg valakinek, vagy ismer olyan helyet/embert, ahol/akinél érdemes utánakérdezni, hogy van egy ilyen típusú HDD?
2. Ha nem találok ilyet, lehet olyan más típusú WD (vagy akár más márkájú) winchester, aminek az elektronikáját felhasználhatom?
Adtam fel hirdetést is a hardveraprón, hátha...
Idemásolom a linket, ide leírtam minden részletet a winchesterről, és képet is csatoltam:
http://hardverapro.hu/apro/wd1000_100gb_winchestert_keresekKöszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest