Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
King Unique #53629 üzenetére
Értem. Köszi.
Miután felállt a rendszer, rádugtam a vinyót és a lemezelérés megakadt. Minden más használható, de se az ssd-t, de a hdd-t nem érem el. Az összes alkalmazás homokórázik. Amint lehúzom a kábelt, teljes mértékben használható a rendszer. -
Morris
veterán
válasz
King Unique #53625 üzenetére
Azért nem adatmentés, mert megtanultam lemondani dolgokról.
Eddig teljesen jó állapotban volt. Nem tudom miért akasztja meg a rendszert.
Akkor is ez történik ha felált a Windows az ssd-ről.
Lefagy a gép. Amint lehúzom a kábelt, ismét használható a win. Ilyennel még nem találkoztam.
Eddig semmi gond nem volt vele. Veszek egy usb-sata csatlakozót akkor. Megpróbálom azzal.
Szeretném megmenteni. Már csak a kihívás miatt is. -
Morris
veterán
Sziasztok.
Van, vagy inkább volt egy WD Red Hdd (1Tb), ami egyik pillanatról a másikra lefagyasztotta gépet.
Felpörög rendesen, felismeri a bios is, de nem bootol a gép. Adattárolásra volt használva.
Amint lehúzom az adat kábelt, megy tovább a gép.
Próbáltam USB-ről is indítani a gépet. De ott is az van, hogy amint lehúzom a kábelt, megy tovább a bootolás.Menthető még talán? Akár annyira hogy egy-két fontosabb adatot le tudjak szedni róla.
-
Morris
veterán
válasz
King Unique #46081 üzenetére
Usb pen-ről installálnám. Sőt, sikerült is. Törölni kellett a másik partíciót install közben. Így engedte. Azért szerettem volna ezt elkerülni, mert a másik partíción már ott voltak az egyéb cuccok.
Mindegy sikerült végre. Win7 ment rá, ez is volt a cél.
Ideiglenesen lesz rajta rendszer partíció. Most nem volt pénz ssd-re. Addig megteszi. -
Morris
veterán
Sziasztok
Vettem egy 1 terás WD RED vinyót. Ketté osztottam. Az egyik a rendszer lesz a másik a sallang tároló. Megformáztam win 7 alatt mindkettőt GPT re.
Most viszont nem tudom feltenni a wint, mert folyamatosan erre panaszkodik.
Mit csináljak?
A rendszer partíció legyen inkább MBR? -
Morris
veterán
válasz
wertzui123 #37910 üzenetére
Talán egy win újraindítással meg lehet oldani.
-
Morris
veterán
válasz
King Unique #37897 üzenetére
Mondjuk ASUS lapom van, nem tudom mennyire lehet köze hozzá.
1. A legelső próbálkozásom gyári kábel és előlapi usb3 port. Fel sem ismerte a gép.
2. Mellette lévő usb 2.0 felismerte, de állandóan azt szerette volna, hogy formázzam.
3. Alaplapi USB 3.0 gyári kábellel - nagyon ritkán megkérdezte, hogy formázzam e.
4. Alaplapi USB 3.0 hosszabított kábellel - a fenti hibát okozta.2.0-át nem próbáltam az alaplapi (hátsó) verzióból.
Alaplapi USB3 driver van fenn. Semmihez nem kell, illetve csak a külső winchester gyors másolásához kelett. de megleszek nélküle.
LámaZ: Majd ha meghirdeti az aprón, akkor viheted, de szakmai topikban nincs adás-vétel.
-
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Urak!
Ez mit akart jelenteni?
Hiba történt az eszközön (\Device\Harddisk2\DR2) a lapozási művelet közben.
USB-s samsung vinyóval problémázik néha. Mondjuk másolnék pár gigát és egyszercsak leválasztja a gép a HDD-t. Ez mitől van?
-
Morris
veterán
válasz
MoP_FX 57 #37734 üzenetére
Biztos, hogy cserélni fogják, mivel kb 1 órája a win kifagyott, majd restart és a gép nem hajlandó bebootolni. Csak akkor ha leválasztom a vinyót.
Csak azt nem értem, hogy miért kell megvárni míg teljesen meghal a hdd? Miért nem egyértelmű, hogy a termék hibás? Most odavan egykét fontosabb cuccom. (Nem azt mondom, hogy nem tudok élni nélküle, de akkoris) -
Morris
veterán
Üdv az Uraknak!
Sajnos nekem is kell ide írnom, mert probléma merült fel a HDD-vel.
Az alany egy terrás Western Digital Blue WD10EZEX-00KUWAO
Jelenleg itt tartok:Azzal kezdődött az egész, hogy talált egy gyenge szektort. Ekkor a kondíció leugrott 99%-ra. Majd ahogy törölgettem, másolgattam, egyszercsak visszaugrott 100%-ra.
Tegnap előtt leugrott 79%-ra. Ekkor már 16 hibás szektor és 9 gyenge szektort talált.
Ma ismét visszaugrott 83%-ra, és most 80%-on van.A HDS-ben csináltam (volna) egy részletes öntesztet, de azt írja, hogy sikertelen olvasó egység hibája miatt.
A HDD-t januárban vettem egy üzletből 2 év garanciával.
Beszéltem is ma velük és azt mondták, hogy csak akkor cserélik ha fagy a gép, illetve ténylegesen meghalt a vinyó.
Mit tegyek? -
Morris
veterán
válasz
attila206 #17694 üzenetére
a vinyó csatlakozásait ellenőrizd le. Előfordul, hogy kicsúszik, vagy lötyög benne a kábel.
Én már a harmadik sata kábelt használom, mert az előző kettő rendesen mozgott a vinyó csatijánál és hol érintkezett, hol nem és nekem is fagyott. hosszú ideig tartott mire rájöttem mi a fene baja van
Bár ahhoz bontani kéne sajna és sztem akkor ugrik a gar. Szervízben nézesd meg inkább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest