Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Elég érdekes adatok vannak a Smartban róla
Mondjuk amit látsz az is elég érdekes,de a seek error rate valami 240.000.000 nál van
Nem tűnik normálisnak a dolog -
wikings2
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Azt írja áthelyezte annak tartalmát, de mi a helyzet ha tényleg ahogy írtad rákerül mindig erre a szektorra valami windows komponens?
Hogy tudnám "áthelyezni" róla a tartalmat vagy hogy tudnám más szektorokra tenni a tartalmat ha egyszer csak szoftveresen tudom "pakolgatni" ezt a szektort? :s
Pff belebonyolódtam
-
wikings2
őstag
Szevasztok!
Adott egy 20gb os winchester 99%- os kondícióval (1 hibás szektor sentinel szeirint) 1243 as indulás/leállás mérővel és 182 napos működési idővel.A Winchesterre felraktam xp sp3 at ami teljesen korrektül működött a tegnapi nap folyamán (13 ra végeztem a telepítéssel 18 ig futott)
A mai nap reggel viszont bekapcsolván a gépet egy aranyos javítási program várt amely sehogy sem tudta azonosítani hogy mi a hiba ezért megkért hogy húzzak le minden újonnan bekötött perifériát stb.... (szokásos marhaságok) (A bios látja a winchestert és az adatokat is felismerte a rendszer-visszaállító program a winchesteren)Most újra raktam Win7-el ami korrektül fut rajta (most is erről írok), de még az első indítás óta nem volt újraindítva.
Mi okozhatja ezt a hibát hogy fut teljesen rendesen rajta mind két rendszer, de az első leállítás után nem képes felállni?
(Annyit megjegyeznék, hogy amikor kaptam volt rajta win 98 és lemezolvasási hiba miatt nem volt képes felállni a rendszer. Az újratelepítés után amikor már az XP nem akart felállni néha a javító rendszer indult el néha pedig megint megkaptam a lemezolvasási hiba ctrl+alt+del to restart hibaüzenetet)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gumi és felni topik
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óvodások homokozója
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
kollega a szakértő itt szóval szerintem is menj vissza a boltba