- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz
djculture #26668 üzenetére
Elég érdekes adatok vannak a Smartban róla
Mondjuk amit látsz az is elég érdekes,de a seek error rate valami 240.000.000 nál van
Nem tűnik normálisnak a dolog -
wikings2
őstag
válasz
djculture #26666 üzenetére
Azt írja áthelyezte annak tartalmát, de mi a helyzet ha tényleg ahogy írtad rákerül mindig erre a szektorra valami windows komponens?
Hogy tudnám "áthelyezni" róla a tartalmat vagy hogy tudnám más szektorokra tenni a tartalmat ha egyszer csak szoftveresen tudom "pakolgatni" ezt a szektort? :s
Pff belebonyolódtam -
wikings2
őstag
Szevasztok!
Adott egy 20gb os winchester 99%- os kondícióval (1 hibás szektor sentinel szeirint) 1243 as indulás/leállás mérővel és 182 napos működési idővel.A Winchesterre felraktam xp sp3 at ami teljesen korrektül működött a tegnapi nap folyamán (13 ra végeztem a telepítéssel 18 ig futott)
A mai nap reggel viszont bekapcsolván a gépet egy aranyos javítási program várt amely sehogy sem tudta azonosítani hogy mi a hiba ezért megkért hogy húzzak le minden újonnan bekötött perifériát stb.... (szokásos marhaságok) (A bios látja a winchestert és az adatokat is felismerte a rendszer-visszaállító program a winchesteren)Most újra raktam Win7-el ami korrektül fut rajta (most is erről írok), de még az első indítás óta nem volt újraindítva.
Mi okozhatja ezt a hibát hogy fut teljesen rendesen rajta mind két rendszer, de az első leállítás után nem képes felállni?
(Annyit megjegyeznék, hogy amikor kaptam volt rajta win 98 és lemezolvasási hiba miatt nem volt képes felállni a rendszer. Az újratelepítés után amikor már az XP nem akart felállni néha a javító rendszer indult el néha pedig megint megkaptam a lemezolvasási hiba ctrl+alt+del to restart hibaüzenetet)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest