- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creep
tag
Sikerült megoldani a problémát,csak nem formáztam,hanem hozzá adtam/módosítottam,és így látja,és köszi a segítséget
:
:
-
Creep
tag
válasz
#01682176 #28753 üzenetére
Az nagy helyzet,hogy 200 akárhány Gb cucc van a d meghajtón,és valamiért nem látja..
És ez kicsit idegesítő,hogy amikor a rendszer fel áll csak a dvd romot,és a c meghajtót látja a és a másik felosztott meghajtót nem.."amin kép zene stb van"
És eddig bármilyen lap volt alatta ilyet nem csinált sosem.Lehet biosban kellene állítani valamit?
Lehet rosszul fogalmaztam,"Előző tulaj ssd-vel használta,de nyomtam reset-et a biosba elemet is kivettem hátha,de semmi
"
-
Creep
tag
Szevasztok.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy mért van az,hogy a gép csak a c meghajtót látja,és a d meghajtót egyáltalán nem,kb 400gb-t nem lát,win7 telepítéskor látja,és még írja is mennyi szabad hely van a d meghajtón.De mikor az op rendszert fel rakta,a d-t nem látja.
Tegnap vettem egy asrock 1165 lapot,eddig 775 lapom volt,és semmi ilyes fajta gond/probléma nem fordult elő.Előre is köszi a választ
-
Creep
tag
válasz
Core2duo6600 #19378 üzenetére
Hát elvileg jól kéne kezelje a hddt,de a napokban próbálom ki egy másik lappal.
-
Creep
tag
Hali.
Nekem lenne egy Maxtor DiamondMax 21 320GB Sata hddm
Az lenne a problémám vele,hogy amikor be lép az xpbe.Van hogy egyből,de olyan is elő fordult,hogy órák hossza múlva fagyot ki.Volt hogy napokat ment fagyás nélkül.
Előtte egy ata 250gb Wd hddm volt és semmi probléma nem merült fel.
Egy Asus P4p800-x alaplapom volt.És az alatt fagyot ki mindig."de a 250gbvel nem fagyot."
Lehetséges,hogy a hdd-vel van a gond?Mind két portot kipróbáltam,és mindkettőnél fagyot.
Remélem értitek a gondom bajom.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest