- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d0d3$z
csendes tag
Elsődleges volt és aktív,mielőtt reseteltem.
Win 7 nem tudta javítani, mert nem talált op. rendszert, rendszer-visszaállítási pontot meg nem csináltam -> most már mindig csinálok egyet...
Hiren's Boot CD-vel eljutottam odáig, hogy visszaadja a megfelelő neveket,meg logikainak adtam meg a másik partíciót, de sajnos ez sem segített...A megoldásom az adatmentés és egy szaftos reinstall volt. Nem értem miért csinálta ezt?
-
d0d3$z
csendes tag
Kellene egy kis segítség!
Olyan probléma lépett fel, hogy particionáltam egy 160GB-os samsung vinyót (partition manager segítségével oly módon, hogy 3 partícióból állt (1 win7, 2 egyéb) a win 7 megmaradt a másik 2ből lett egy ) és reboot után nem tud felállni a rendszer, mert nem találja a win-t....megnéztem a telepítő dvd-vel és az eddigi rendszer c: az most e: meghajtóként szerepel és gondolom ezért nem működik... Hogyan tudnám életre kelteni a rendszert, esetleg átnevezni az e: meghajtót c:re????
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest