- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Van egy Transcend StoreJet külső vinyó ( 640GB ). Windows 7 alatt lett formázva és ott is lettek az adatok rámásolva. A probléma az lenne hogy XP SP3 alatt a rendszer azt írja ki hogy a rendszer nincs formázva. Próbáltunk már egy csomó drivert, de nem tudtuk működésre bírni. A honlapjukon sem találtunk még ilyen univerzális drivert sem. Mit lehet tenni? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Butcher-HUN
senior tag
Külső vinyon ami 1TB-os érdemes lefuttatni a HDD Regenerator 2011-et? Nem fogja szétcseszni ami rajta van adat?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok van egy 4 éves WD Cavair Green 1TB külső vinyóm. Mostanában furcsa dolgokat csinált főleg másolásnál így ráengedtem a HDD Sentintelt. Amit kaptam eredményt elkeserítő!
Mennyire lehet hinni ennek a programnak? Illetve mennyi esély van hogy le tudom menteni az adataimat? Olvastam olyat hogy badsectorra van valami megoldás valami particionálás vagy hasonló leírnátok nekem legyetek szívesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest