Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
archlame
csendes tag
Megoldódott. Tényleg BIOS-ban kellett sata beállításnál non-RAID-ről AHCI-re állítani, majd 1 drv install, és minden megy ahogy kell.
köszi
-
archlame
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen érdeklődöm-e, de vettem új alaplapot és dvd-írót. Már megvolt 1 wd 3200ks hdd-m, most pedig egy pioneer 212kb írót vettem, mindezt 1 ASrock ALiveNF7G-HDReady-re kötöttem.
A problémám az lenne, hogy ha a winyó van bekötve, akkor nem megy semmi (mármint nem bootol semmilyen oprendszer, ami azon van, az nem elérhető, amint valami hozzá akar férni a dvd-hez, azonnal széthal), amikor viszont a vinyó nincs bekötve a dvd simán működik. (van még pata vinyóm is, arra raktam fel 1 win-t, de ha a sata vinyót bedugom ez se bootol)
Minden BIOS a legfrissebb. (író firmware-t is égettem, nem segített). Dugdostam mindenféle sorrendben a sata kábeleket. Semmi sem segített. Van egyáltalán megoldás?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő