- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fauno
tag
Sziasztok,
egy olyan problémám van, hogy a win 7 operációs rendszer nem kapcsolja le a külső HDD-t, a hardver biztonságos eltávolítása után. Kb egy fél éve, itt találtam (egy fórum hozzászólásban) egy kis progit vagy beállítás módosítást, ami ezt megoldja. Most újra kellett tennem a rendszert, és elfelejtettem a progi nevét, vagy, hogy mit kell tenni, milyen beállítást kell eszközölni. Tudnátok ebben segíteni?
-
-
Fauno
tag
Bocsi, csak nem vagyok annyira képben, mi ez a "drive fejszerelvényét elmozdulás ellen rögzítő arettáló alkatrész" ?
-
Fauno
tag
Köszönöm a válaszokat!
Gyári külső HDD Iomega márka, nincs rajta semmi csavar, a HDD működési gond ezidáig nincsen. Csak már harmadszorra vinném vissza, előtte más márkák voltak, amik bad szektorosak lettek, ezért most más típus mellett döntöttem. Itt most az a kérdé, hogy vigyem vissza ezt is, vagy csak akkor ha komolyabb gondokat okoz?
[ Szerkesztve ]
-
Fauno
tag
Sziasztok,
ma cserélték ki garanciálisan a külső HDD-met, leteszteltem és kitűnően is működik, halk és nem melegszik annyira. Viszont, amikor kicsomagoltam, és rácsatlakoztattam a gépre, halottam, hogy egy kis alkatrész darab mozog a házban fel-le (mozgatás során), ez okozhat gondokat?
-
Fauno
tag
válasz Fire/SOUL/CD #22324 üzenetére
nagyon szépen köszönöm!
Alaplap neve: Gigabyte GA-EP31-DS3L v1
-
Fauno
tag
válasz Fire/SOUL/CD #22322 üzenetére
Köszi a választ!
Ezt a SATA AHCI üzemmódot BIOS-ben vagy a windows7-en belül kell engedélyezni, milyen beállításoknál? Tehát akkor a következő rendszer insatállálaskor nem érdemes feltennem az alaplapi drivert, mert a win7 felteszi a sajátját?
-
Fauno
tag
Sziasztok,
Az újabb Advanced Format technológiával készült HDD-ket támogatják a régi alaplapi chipsetek is (P31 Chipset), okozhatja a HDD hibáját (lassú olvasás és írás, gyenge ill. bad szektor)?
Win7 Operációs rendszernek a lemezkezelője alapból 4k szektor méretre formázza, vagy valahol át lehet állítani ezt az értéket?köszi a segítséget előre is
[ Szerkesztve ]
-
Fauno
tag
Sziasztok,
közel 1 hete cserélték ki garanciálisan a WD15EARS HDD-met, és Sentinel szerint már csak 98% az állapota, és van rajta 1 hibás és 1 gyenge szektor. Ilyenkor is vissza lehet vinni garanciálisan? Lehet kérni egy más típusra a cserét? Milyenre érdemes cserélni?
köszi
Fauno -
Fauno
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy külső USB HDD-m. ezt sehogyan sem tudom WINDOWS 7 Home Premium alatt leválasztani, Azt írja ki, hogy egy program méh használja, előtte zárjam be. Próbálkoztam az "unlockerrel" progival, ez sem vállt be. A Hardver/tulajdonságok/házirendeknél átállítottam a jobb teljesítményre, de ez sem vállt be. Valakinek van valami 5lete?
köszönöm
-
Fauno
tag
Sziasztok,
azt szeretném megtudni, hogy a HDD Sentinel program az Olvasás Tesztnél jelzi a bad szektorokat? Az az érzésem, hogy valami nem stimmel a hordozható hDD-el, már egy rövid Ön-Tesztet csináltam, a program ezt írta ki: "sikertelan az olvasó egység hibája miatt!"
köszi
Fauno
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-