- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
válasz
ProdiG #42598 üzenetére
Itt a Link. A szövegben van két hivatkozás, ahonnan letölthetőek a szükséges programok. Nem bonyolult, remélem sikerül neked is.
apcsagi sajnálom, hogy neked nem sikerült...
Közben látom megoldottad!
Szívesen!
-
RedCactus
senior tag
válasz
ProdiG #42596 üzenetére
Na, meg is van! Láss csodát sikerült a frissítés! Most tökéletesen működik. Én DOS-os pendrive-ról csináltam. Még annyit hozzátennék, hogy a régi gépembe (GigabyteEP45-DS3 alaplap) visszarakva csináltam ahol amúgy is rendben működött, majd beraktam az újba Gigabyte H170-HD3) és minden gond nélkül működik. A verziószám 1AJ100E4-ről 1AJ100E5-re változott.
-
RedCactus
senior tag
válasz
ProdiG #42585 üzenetére
Hasonló cipőben járok, az új gépem nem ismeri fel a Samsung vinyómat, illetve néha igen és iszonyú kerregő hang jön ki belőle időnként. A régi gépembe visszarakva, tökéletesen működik. Neten azt találtam, hogy frissíteni kell a vinyó Firmware-t. Ugyanis nem tudja értelmezni a SATA 3-as alaplapi csatlakozókat a frissítés nélkül vagy legalább is ilyen anomáliák vannak. Még nem volt időm kipróbálni, de holnap neki esek.
Remélem ez megoldja. Itt a link a hogyanról. -
kivulallo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő