- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
devil-k #51215 üzenetére
HDD-knél az 52%-os kondíció tényleg nem a legjobb, vélhetően gyenge/hibás szektorok vannak rajta. Garanciáztatás úgy működik, hogy visszaviszed a boltba és hibára hivatkozva cserét kérsz, vagy a közvetlenül a gyártónál (WD) intézed RMA-val. Viszont ha már nincsen rá garancia, lejárt, akkor utólag nyilván nem vehető igénybe.
(#51216) NdrewSunix:
Ilyenkor érdemes a lehetséges hibaforrást megkeresni, avagy többet kizárni, ahol a fizikai csatlakozás az egyik. Azaz szükség esetén kipróbálni másik SATA porthoz, másik adat- és tápkábellel csatlakoztatva a HDD-t. Valamint lehetőség szerint másik gépen, másik operációs rendszerrel is. Ha a HDD hibás, akkor nyilván vissza kell vinni és garanciális cserét kérni, vagy esetleg elállni a vételtől, ha van rá mód. De ahhoz előtte nem árt biztosra menni, hogy tényleg a HDD hibája-e a gond és nem a vásárló saját hardver és/vagy szoftverkörnyezete. -
-
Tutti-amigo
tag
válasz
devil-k #42212 üzenetére
Hali!
Én korántsem állítanám, hogy szakember lennék a témában viszont az enyémmel is ez történt. Szerintem nálad is elszállt a vezérlő nyák. Ha van garid akkor megbontás nélkül gariztasd szerintem.
Amúgy csak a nyákot kell kicserélni. Ez mondjuk típus függő néhány ezer ft-tól akár 20000 ft környékéig is mehetnek a cserealkatrész árai. Én is úgy jártam, hogy az 1tb-s egységembe lévő pcb 110 dodó lett volna amit nyilván már nem ér az egész. Ehelyett szereztem egy másikat kb 4-5k-ért és szépen összeházasítottam őket.
Bár ahogy írod a tiéd mybook az enyém meg mybook essentials volt, lehet, hogy van különbség közöttük. Esetleg youtube-on nézz utána a tiéd szétszedésének biztos több video is van róla úgy ahogy az enyémnek is.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv
Tutti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest