- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
devil-k #51215 üzenetére
HDD-knél az 52%-os kondíció tényleg nem a legjobb, vélhetően gyenge/hibás szektorok vannak rajta. Garanciáztatás úgy működik, hogy visszaviszed a boltba és hibára hivatkozva cserét kérsz, vagy a közvetlenül a gyártónál (WD) intézed RMA-val. Viszont ha már nincsen rá garancia, lejárt, akkor utólag nyilván nem vehető igénybe.
(#51216) NdrewSunix:
Ilyenkor érdemes a lehetséges hibaforrást megkeresni, avagy többet kizárni, ahol a fizikai csatlakozás az egyik. Azaz szükség esetén kipróbálni másik SATA porthoz, másik adat- és tápkábellel csatlakoztatva a HDD-t. Valamint lehetőség szerint másik gépen, másik operációs rendszerrel is. Ha a HDD hibás, akkor nyilván vissza kell vinni és garanciális cserét kérni, vagy esetleg elállni a vételtől, ha van rá mód. De ahhoz előtte nem árt biztosra menni, hogy tényleg a HDD hibája-e a gond és nem a vásárló saját hardver és/vagy szoftverkörnyezete. -
-
Tutti-amigo
tag
válasz
devil-k #42212 üzenetére
Hali!
Én korántsem állítanám, hogy szakember lennék a témában viszont az enyémmel is ez történt. Szerintem nálad is elszállt a vezérlő nyák. Ha van garid akkor megbontás nélkül gariztasd szerintem.
Amúgy csak a nyákot kell kicserélni. Ez mondjuk típus függő néhány ezer ft-tól akár 20000 ft környékéig is mehetnek a cserealkatrész árai. Én is úgy jártam, hogy az 1tb-s egységembe lévő pcb 110 dodó lett volna amit nyilván már nem ér az egész. Ehelyett szereztem egy másikat kb 4-5k-ért és szépen összeházasítottam őket.
Bár ahogy írod a tiéd mybook az enyém meg mybook essentials volt, lehet, hogy van különbség közöttük. Esetleg youtube-on nézz utána a tiéd szétszedésének biztos több video is van róla úgy ahogy az enyémnek is.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv
Tutti
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Formula-1
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő