- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Nem pendrive-volt, hanem e-sata. Lemez vezérlő,"Marvell 91xx SATA 6G Controller (AHCI) [VEN: 1B4B, DEV: 9172] Verzió: 1.2.0.1049, 1-26-2016" Az "enable safety remove disk" van beállítva a vezérlő illesztőprogramjában. Ez szerintem ugyanaz, mint a Quick removal, amit írtál. Amúgy én az USB Safely Remove-t használom.
-
King Unique
titán
Másolásnál az adatátviteli sebesség több paramétertől is függhet:
• forrás- és célmeghajtó sebessége
• fájlméret
• meghajtókon lévő szabad hely
• fájlrendszer töredezettsége
• adott hardveres / szoftveres környezetstb.
Tehát, ha pl. az egyik HDD nagyon tele van másolva, töredezett a fájlrendszere stb., akkor az fogja limitálni másolásnál a sebességet. Illetve, ha torrentezel, akkor a programban érdemes bejelölni a "Minden fájl előre lefoglalása opciót. Ezáltal kevésbé fog töredezni a fájlrendszer.
-
djculture
félisten
Annak idején sokat kísérleteztem ilyen taméban és elmondhatom rengeteg dologtól függ az adott vinyó sebessége. Kezdve attól hogy a vinyót közben használja e más folyamat , végezve azzal hogy a vezérlők amelyeken a vinyó lóg nincsenek e bekorlátozva akár azzal is hogy rajtuk lóg egy mázsa szar más eszköz és agyonig vannak terhelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest