- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
superecneB #13448 üzenetére
Ha egy szó nélkül adod át, annyit mondva, hogy Te nem tudod használni, akkor Ők megvizsgálják. Vagy helyreteszik, vagy legarizzák. Veszthetsz valamit rajta? Mivel gyári programot használtál, még az a vád sem érhet, hogy "buheráltad".
-
liksoft
nagyúr
válasz
superecneB #13424 üzenetére
Ha sehol nem detektálható a drive, akkor sikerült valamit nagyon "elcseszni". Nem feltétlenöl Te vagy az okozója, lehet a drive hibája is. Viszont ilyenkor két lehetőség van. Ha tele van fontos adattal, akkor adatmentéses szakemberhez lehet vinni, ha nem, akkor gariztatni kéne megpróbálni.
-
Kvazár
őstag
válasz
superecneB #13341 üzenetére
Sata II-es hdd, megy sata I-es lapban, csak a raid vezérlő biosa számít, nem az alaplapé!
Ne korlátozd le mert nem az okozza a gondot, nekem sem az volt.
(Ha meg veszel, olyan lapot ami tudja a sata II-t nem fogod tudni kihasználni, mint én. Mert lekorlátoztad és most meg nem tudod vissza csinálni.)
De, a problémám leírásánál van link a progihoz+leíráshoz amivel sikerrel lekorlátoztam.
És a samsung oldalán van egy leírás, hogy bizonyos típusok esetén elég egy jumpert tenni rá és máris sata I-es sebességgel megy.Én első körben jumper, majd bios és csak utána a szoftos korlát sorrendet követném.
Tégy belátásod szerint.
Üdv. -
Imco
őstag
válasz
superecneB #13338 üzenetére
Nem feltétlen kell átálitani. A nv chip sajnos sok problémát okozott nekem is. Illetve volt, hogy hiába állitod át akkor sem müxik a SATA II a SATA I lappal. Samsung kütyük.
-
sanzi007
csendes tag
válasz
superecneB #13341 üzenetére
Hello!
Az image fájlt kiírod cd-re és arról bootolsz be és akkor elindul a progi.
-
sanzi007
csendes tag
válasz
superecneB #13338 üzenetére
Hello!
Sata2 winchestereknek elvileg műkönie kéne.
De vegyük a Samsungot, ezek gyárilag be van állítva Sata2-re és automatikusan nem állnak át Sata1-re.
Múltkor volt nálam egy 640 GB -os Samsung vinyó és csak úgy tudtam beállítani Sata1-re, hogy kiadott a Samsung ESTool nevű programot.
Ezt a progit egy Sata2-vel ellátott alaplappal kellene használnod és csak az 500-as Samsung vinyó legyen rákötve a gépre.
Ezt a progit índitáskor bebootoltam, majd átállítottam Sata1-re a vinyót.
És akkor működött.
Csak arra kell figyelned, amennyiben alaplapot cserélsz és ezt a vinyót szeretnéd
használni Sata2-ben, akkor a Sata1 módot vissza kell állítani Sata2-re.
Ha kell a progi szólj és szívesen elküldöm neked emailben a ESTool CD-s
image fájlt. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
superecneB #12792 üzenetére
Most milyen a file rendszer rajta? Tuti ntfs? Működnie kéne sajátgépben jobb klikk formázással is ha ntfsre nyomod hogy rátegyen bármekkora filet. Ha mégse próbáld Easus Partition managerrel.
-
kisninja
őstag
válasz
superecneB #12790 üzenetére
Fat 32 ben 4gb a max limit annál nagyobb nem lehet egy fájl. NTFS ben már ez ki van küszöbölve. Próbálj ki valamilyen particionáló programot
-
liksoft
nagyúr
válasz
superecneB #6881 üzenetére
Logarlőcs.
Honnan tudjam Neked mid van otthon?
Pl: gyógyszertár - infra lázmérő.
-
liksoft
nagyúr
válasz
superecneB #6879 üzenetére
50 fok fölé ne engedd. Viszont a beépített hőmérő saccográf! Tessék infrás hőmérővel, vagy valami más korrekt hőmérővel nézni!
-
hodostamas
addikt
válasz
superecneB #6873 üzenetére
Hát, Az igazi 40-45 alatt lenne jó. 2 fokot vitte csak le a venti?
-
hodostamas
addikt
válasz
superecneB #6870 üzenetére
Igen, mivel ha nincs mozgatva a vinyó körül a levegő, befülled, és nem megfelelő a hűtése.
A venti ezt a meleg levegőt elfújja onnan, és "friss" levegővel pótolja mindig. -
hodostamas
addikt
válasz
superecneB #6868 üzenetére
Akkor úgy mondom hogy bárhova körülötte hogy ráfújja a levegőt
Más:
Így áll most a vinyóm, mire számíthatok?
A 16 gyenge sectort HDD regenerator-al megoldottam, most nincs gyenge/hibás szektor a vinyon.
-
hodostamas
addikt
válasz
superecneB #6866 üzenetére
Szia,
Nem! Az sok neki, próbálj rakni elé egy ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Windows 10
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged