Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NONPLUSULTRA
tag
válasz
King Unique
üzenetére
A HDD hiba a kérdésem lényege, csak éppen adatmentés közben esett meg. Az Adatmentést mint olyat ezért figyelmen kívül lehet hagyni.
A partíciók megmaradtak de a Windows nem tudja megnyitni, azt írja, hogy formázni kell használat előtt. Nem volt csatlakozási hiba sem áramkimaradás. Más HDD-ket gond nélkül kezel a dokkoló.
Ami furcsa volt, hogy a túlterhelt lemez amire a kelletténél több adatot akartam másolni eléggé átmelegedett és itt hűtés nem volt mivel ez csak egy dokkoló 2 slottal.
Régóta használom ezt a dokkolót, rendszeresen cserélgetem benne a lemezeket és azért kérdeztem mert soha ilyen problémám nem volt, nem is hallottam róla. Az nyugtalanít leginkább, hogy mindkét HDD törlődött pedig csak egyik volt használatban.
Ha egyik HDD hibás volt akkor miért szállt el mindkettő és hasonló kérdések nyugtalanítanak.
Pl hogy használjam ezentúl bizalommal a dokkolót (évek óta jól teszi a dolgát egyébként).
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest