- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
válasz
liksoft #42611 üzenetére
Igen csak, ha az van amire gondolsz, akkor többet már nem olvas szemüveg nélkül nem?
Ez viszont egyszer már csinálta ezt pár másodpercre, aztán megint jó volt, mert akkor kábelt cseréltem és jó lett.
Konkrétan bedugtam egy asztali gépbe meghallottam, hogy milyen hangok jönnek belőle, mondom ajajj, és azonnal kihúztam másik kábellel, a gépen egy másik USB portot választottam és akkor felismerte. Most legutóbb egy notiban volt, ami elsőre felismerte gond nélkül.
(Van a táskámban 3db usb kábel és most néztem meg, minden kábelem hibátlan, szóval akkor sem a kábel miatt volt a gond, csak a sietségben akkor azt gondoltam, hogy megtört a kábel vagy a csati nem jól érintkezik. A csatit most újraforrasztottam rajta, van profi forrasztó állomásom. Az most tuti jó. Nem az a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Reklámblokkolók topikja
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő