Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gone_man
csendes tag
válasz
djculture
üzenetére
Egy partíció van rajta,igen..Amúgy teljesen szűz most a vinyó,gyorsformáztam a win8 telepítése előtt,azóta csak pár ilyen másolási kísérletem volt,most újra gyorsformáztam (egy másik helyen tanácsolták),és simán átrakta a 20gigás pakkot..De nem vagyok meggyőződve,hogy egy még nagyobb pakkot át tudna rakni gond nélkül..
Amúgy nem tudom mennyire számít kicsinek a gépem,AMD phenom II-es proci,8giga ram,szóval szerintem nem olyan gyenge..Már ha ezekre a paraméterekre gondoltál a "kicsiség" alatt.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy nem tudom mennyire számít kicsinek a gépem,AMD phenom II-es proci,8giga ram,szóval szerintem nem olyan gyenge..Már ha ezekre a paraméterekre gondoltál a "kicsiség" alatt..