Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
"Eleve nem szabadott volna megengedni ilyenkor hogy az oprendszer javitson bármit. Több mint valószínű hogy az adatok egy részének keresztet vethetsz. Ugyanis felülirta a javitás közben. Most elkell döntened megéri e a getdatabackal való 1-2 napos adatmentés /másik ugyanekkora vinyó is kell hozzá/."
A (másik) vinyó legyen most a legkisebb bajom...azt még megoldom...viszont van egy aprócska baj....hogy én GetDataBack-el csak ennyit látok....
ennél sokkal több van fent rajta 1TB (a fele a vinyónak!
)"getdatabackal való 1-2 napos adatmentés "
Hogyan éri el az ÖSSZES adatomat ? (amit nem veszítettem el felülíráskor ?)
Ha megkérlek írsz egy részletes utasítást hozzá ?
B Verzió : Ha leformázom segít valamit ?

Mi a megoldás garanciáztassam ?

asuspc96
-
VhanDale
csendes tag
válasz
djculture
üzenetére
SATA vinyorol van szo, mar 3x telepitettem uj oprendszert az elmult 4 napban.
Ugy is volt, hogy a ratelepitettem a rendszert, masoltam rajta particiok kozott, ugyanez a jelenseg... bekessel 50-60000kb/s aztan ahogy elfogy, belassul pikk-pakk. Mire a 600megas file 60-80%hoz er, mar csak 400kb/s-el csopogteti a lemezre a biteket. Kicsit jobb a helyzet ha a rendszer masik vinyon van, mert ugye akkor nem omlik ossze a rendszer amig a cachebol elfogynak az adatok. Tobbek kozott a driverre gyanakodtam en is, de miutan beraktam a fogepembe, amiben masik 2 black caviar hibatlanul hasit, elvetettem a dolgot. Nem tudok rajonni mi lehet a para, nem akarom elhinni, hogy a sok WD-m kozul pont a raid edition hasalna el eloszor :|Azt hiszem a holnapi napon egy linuxal is megprobalkozom, ha azzal is csinalja akkor ennyi volt szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
szerinted kuka?
)