- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
LilProphet
csendes tag
A hetekben vettem egy PowerColor ATi Radeon HD2600XT-t, 512Mb-osat. Először a GTA IV-gyel próbálkoztam, ám sajnos tele van textúra hibákkal (persze nem csak nálam). De nemrég tesztelésből feltettem a Test Drive Unlimited és a Just Cause játékokat is, és azoknál is jellemző a véletlenszerűen felugró, hibás textúrák. Viszont 2-3 hete kipróbáltam a Call of Duty legújabb részét, ill. a Bully: Scholarship Edition-t is, és ezeknél nem volt jellemző. Lehet hogy túlmelegszik a kártya? Vagy csak a Catalyst Control Centerben állítottam valamit át? A post végén képeket is mellékelek.
Másik problémám a videó enkódolással van. Amikor DVD-t próbálok lejátszani, néha elkezd villogni a képernyő, és a Catalyst Control Center előugrik egy hibaüzenettel, miszerint a VPU gyorsítás leállt. Ettől függetlenül van, hogy tudom folytatni a DVD nézését, de így is nagyon zavaró. Továbbá .avi kódolású filmeknél is feltűnt, hogy néha mintha valami nem lenne vele oké.
Bármilyen segítséget nagyon szívesen veszek, bár alapvetően azt szeretném megtudni, hogy ez hardver, vagy szoftver probléma-e. Ezer köszönet előre is!
Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest