- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
Sziasztok
Rendeltem egy Tefal turmixgépet [link] . Tegnap megjött és ma használatba is vettük, Mivel elsődlegesen 1-2 személynek készül a gépbe ital csak a kulacs rész lett eddig használatba véve. 3x turmixoltunk vele gyümölcsöt.
És így néz ki a gép belseje ami a kancsót/kulacsot meghajtó pengékhez csatlakozik.Valaki találkozott már hasonló dologgal? Nem lehet csak egyféleképp összerakni, szóval nem gondolom, hogy én csináltam valamit rosszul.
-
troland26
őstag
Köszönöm a tanácsokat ....megfogadom
-
troland26
őstag
Sziasztok
Electrolux "Easy Go" t vásároltam . Olyan porzsákot szeretnék hozzá "normális" áron ami üríthető . Létezik ilyen vagy csak a sima cserés -dobós ? -
troland26
őstag
Sziasztok
Porszívóra lenne szükségem egy kisebb lakásba , nincs semmi extra igényem , olyan 25k környékén szeretnék rá fordítani . Van valami ajánlott cucc ? -
troland26
őstag
sziasztok
Úgy néz ki , hogy elromlott a mosógépünk . Szeretnék venni egy újat , de akkor már olyat amibe van szárító funkció is . Tudom , hogy jobb lenne külön szárító gépet venni , de sajna nem fér el a füribe . Van valami tuti tipp? esetleg mire figyeljek ?Mit kerüljek ? -
troland26
őstag
válasz
ANDROID??? #39461 üzenetére
Javaslom az árukereső című/nevü oldalt . Be tudod állítani az árat /márkát/ meg még egy csomó dolgot .., ha nincs rá 5 év kb 10k szokott lenni az 5 évre kiterjesztett garancia , leginkább a méret lesz a problémás ...én ránéztem és kb 60x60 a szabvány keresztmetszet ...bár az általad linkelt AEG is 60x60 volt [link] vagy [link]
-
troland26
őstag
válasz
ANDROID??? #39458 üzenetére
Nekem csak annyi meglátásom lenne tapasztalat nélkül , hogy én biztosan hőszivattyús szárítógépet vennék , ha vennék . A te álltalad linkeltek kondenzációsak ...
-
troland26
őstag
Srácok!
Nagyszülőknek van egy 120l es sima hűtőgépük ( azt hiszem Zanussi) valami ilyesmi [link] Picit el volt jegesedve és elkezdték kapirgélni a burkolatot . Nagy kapirgálás közepette pedig ki tört egy darab a burkolatból . MIt tudok csinálni ezzel ? ( egy kb 5 ft os rés keletkezett , most leragasztottam de nyilván ez nem megoldás . Kuka vagy menthető a dolog ?
-
troland26
őstag
üdv
Ma mosógép szervizelésre akartam adni a fejemet , ugyanis elkezdett a tető rozsdásodni és ezt szerettem volna lecsiszolni /alapozni és újra festeni , de a felső fém lemez részt nem tudtam leszedni a műanyagról bárhogy is feszegettem . Azon agyalok , hogy lehet ezeket szét sem lehet szedni . Nincs valami tippetek vagy végső esetben veszek egy új tetőt mosószer adagoló nélkül .Ja a gép Fagor 1FET109w/04
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- LEGO klub
- Steam Deck
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autószerelők, autószerelés
- Apple asztali gépek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Baby design smart sportbabakocsi
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest