- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Restart®
tag
Sziasztok! Páramentesítő eszközt keresek. Olvasgattam a témában, de mégis ötlettelen vagyok. A lakásunkban kb. olyan 64-68%-os páratartalom szokott lenni, megjelenő penésszel. A zöld és irritáló hangú űrlénynél néztem ki egy Rohnson R-91210 True Ion & Fresh Air modellt, de nem tudom megfelelő lenne-e. A legnagyobb szoba 25 m2 (a lakás 72). Számomra a kérdés többek között az említett páramentesítőnél a tartálykapacitás elégségessége. Valaki tudna ebben segíteni? Ha nem a Rohnsont, akkor milyen más gépet válasszunk? Ami lényeges, hogy csöndes és fehér legyen (ez utóbbi nem az én kívánságom
). Köszi a segítséget!
-
Restart®
tag
Sziasztok! Porszívóvásárlás ügyében szeretnék segítséget kérni. A régi Thomas megadta magát (pedig szuper volt sokáig) és új porszívót keresnék helyette. Egy 3 szobás társasházi lakásba kellene, parketta-szőnyeg-járólap/csempe felületre. Eldobható porzsákosban gondolkodom (s nem rossz, ha sokáig bírná a gyűrődést). Egyáltalán nem ismerem ki magam a porszívók világában. Egy jóbarátom a Miele-re esküszik. Tud valaki nekem segíteni? Köszönöm előre is!
-
Restart®
tag
válasz
BB9000 #54673 üzenetére
Köszi BB9000 és ribarszki! Ha egy fél órával korábban jöttetek volna, akkor elkezdtem volna filozofálni az elemen is (de így nem jutott az eszembe). De most már megrendeltem a fentebbi Kenwood mérleget. Majd kiderül, hogy mennyire lesz nyerő (akár az energiafogyasztás terén). Nagyon köszönöm mindenkinek még egyszer a segítséget!
-
Restart®
tag
válasz
arcsin #54666 üzenetére
Ez elég csúnya :/
Szerinted ez mennyire jó? https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_kenwood-ds-401-elektromos-m%C3%A9rleg-1072090.html
-
Restart®
tag
válasz
arcsin #54663 üzenetére
Köszönöm! Őszintén mondva nem is gondoltam a gombos/nem gombos problémakörre
Máris megérte írni ide! Nemigen szeretnék tálasat, mert én is a mixer edényét vagy mást használnék hozzá. A tisztítás alatt inkább azt értettem, hogy ne legyen rajta ilyen-olyan kidudorodás, kitüremkedés, stb (mert ha leöntöm, nehezebb nekem letörölni). Van értelme szerinted olyat venni, ami nagy súlyt is képes mérni (15-20 kg)? Bár nem tudom, hogy kihasználnám-e. Pontosság: néztem sok típust és nagyrészt már 1 g-től mérnek.
-
Restart®
tag
Sziasztok!
Konyhai (digitális) mérleget szeretnék venni, de egyáltalán nem értek hozzá. Nem kéne nagy problémát csinálnom belőle, de azért mégis rákérdezek erre ittVan valami fontos, lényeges, ami alapján válasszak? Igen, nyilván az igényeim szerint kellene döntenem (pl.: ne legyen csicsás, könnyen tisztítható legyen). De azért szívesen fogadom a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged