- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PainKiller13 #12575 üzenetére
Kk, köszi a tippeket, megpróbálok rá figyelni. Annak van értelme, hogy max rpm alatt járassam? Gondolom 1000-ren is jól centriz még és nem terhelné a motort annyira talán.
alázógyík: 2 napja kérdezgetem, hogy mit vegyek 80 körül, ha eddig nem ajánlottál szerinted jobbat, akkor a károgásoddal már nem tudok mit kezdeni. A mostani beszart, én mindenkihez szólón kérdeztem, valamit pedig vennem kellett, senki nem tiltotta meg, hogy jobbat ajánlj.
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Mosógép vásárlásnál milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Semmilyen extra elvárásom nincs jelenleg, 4 emberre kellene mosnia kb.
-
-
Milyen az a felület kiképzés? Eddig 3 félét láttam, fűrész korong szerű, fogaskerékszerű és végül sima lapos élezett korong. Melyik a legjobb (mindre)? A profibb gépeken utóbbit láttam, ezért abban van egyelőre a bizalmam, ezek a fűrész szerűek nekem nagyon nem szimpatikusak, szinte látom magam előtt ahogy inkább cafatokra tépi a húst, mint sem szép szeletet vágna.
-
-
válasz
csemberlen #4291 üzenetére
Árat nem írtam, de kb 20e alatt keresnék, ebből gondolom csak kézi jön ki. Lehet ennyiért használhatót venni? Főként Sonka-sajt-szalámi szeletelés a célpont. (Esetleg kenyeret is lehet vele vágni?)
-
Sziasztok!
Szelelőgépből mi az alja amit már érdemes megvenni? (nem esik szét, szépen vág, stb) Van valakinek tapasztalata ezekkel? Kizárólag otthoni felhasználás a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Sorozatok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged