Hirdetés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.lacika
tag
válasz Laszlo1228 #41066 üzenetére
Hali
Fehéreket néztem én is a Liebherr 4313 gondolkozom, a 4015-s A++, míg a 4313 A+++ 160kwh/év ez fogyassza a legkevesebbet a felsoroltak közül.
Bosh nagyobb , azért drágább is, Miele ezt a típust nem találtam magyar üzletbe, gondolom az a csúcskategória.
Nálam csak a A+++ játszik, no frost, alulfagyasztós 200k alatt lehetőleg fehér, ha nem fehér is játszik több a lehetőség (Samsung), de a Liebherr néz ki befutónak. -
törölt tag
válasz Laszlo1228 #41066 üzenetére
Bosch KGF39SW45 :
Tesztelt gépek között: Átlagnál jobban hűt
Átlagnál stabilabb hőmérséklet
Átlagnál csendesebb
Átlagnál kisebb energiafogyasztás
Átlagnál a fagyasztási ideje hosszabb, ahogy szinte az összes bosch gép esetében.
Ezen tesztekben szereplő gépek között (A+++) között legjobb helyen az LG végzett LG GBB60PZEFS ezzel a modellel. (elmondható, hogy a A++ kategóriában több modellje végzett a legjobb helyeken)
LG után több Liebherr modell jön és utánuk Gorenje egy modell, Boschok, és a többiek.Egyébként belülről Leibherr masszívabb mint pl. egy Beko, ami ugyanaz a szint mint egy elux vagy zanussi.
Kihasználhatóságban nekem Samsung, LG tűnt a legjobbnak. Némelynek akkora az ajtóban lévő tároló mélysége, ami már a hűtőtér rovására vett el helyet a polcok mélységéből, a behelyezhető edények nagyságából.
Azt javaslom mindenkinek, menjen el, vigyen mérőszalagot és nézze meg mindet, méricskéljen, tapogassa meg őket, mert némelyik elég tré érzést mutat, amitől lehet még nagyon hájp meg minden. Ha konkrét tesztek érdekelnek, tudatos vásárlóknál van teszt sok modellről, sajnos van már benne pár, ami kifutott, de talán támpontnak jó lehet. Nincs 2k és elég hasznos lehet.Én egyenlőre egy LG modellel szemezek, amit nem gondoltam volna, hogy elgondolkodom egy LG termékem, de ha jó, akkor miért ne. Nem vagyok egyik márka fan sem.
[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
válasz Laszlo1228 #41071 üzenetére
Mert hogy: Liebherr = Miele
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest