Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik

- 

Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod << 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rígel
őstag
válasz

echterion

üzenetére
						Fehérben és Elux, gyakorlatilag 2 db a választék, a linkeltek közül a [legolcsóbb] és a [legdrágább]
A sense cook elég ígéretes, nekem a gombnélküliség nem jön be, de funkciók alapján egész jó. Ha fixpont a fehér, ezt venném.
Esetleg szétnézhetsz az AEG (prémium elux) vagy Bosch háza táján. De ha a mikró elux, és fontos a hogy passzoljon a design, akkor bezárult a kör. - 

rígel
őstag
válasz

echterion

üzenetére
						Az utóbbi 20 évben a jelenlegi konyhám a 3. Mind Electrolux gépekkel volt szerelve, kivéve a mostani mosogatógépemet. Soha sem volt egyikkel sem minőségi, sem működési problémám. Hozzátartozik, hogy sosem a a márka belépő szintű gépeit választottam, inkább a középkategória tetejét. Utóbbi lakásomat ismerősnek adtam el, a mai napig tökéletesen működnek a gépek. A jelenlegi konyhám kb 5 éve volt kialakítva.
Szóval rosszat nem tudok mondani, de ez nyilván szubjektív vélemény.Elég nagy az árbeli szórás a belinkelt sütők között, 100 ezer alatt biztos nem választanék. Nem vagyok benne most a témában, de szerintem a pénztárcádhoz és igényeidhez mérten bátran választhatsz a többiből, típusszám alapján biztos lehet véleményeket találni.
Annyi, hogy én személy szerint az EMAG-ról semmit. Illetve aminél kevés forgalmazó van az árukeresőben, az valószínűleg nem a mi piacunkra szánt készülék. - 

talpas
aktív tag
válasz

echterion

üzenetére
						"Beépített" ez a lényeg.
Gondolom azért, hogy ha egy tudatlan looser építené be és ha hátul szellőzne ki, akkor előbb lenne lakástűz, mint kész kaja, így ez a fizikai megoldás, el kell fogadni.
Mint az oldalszigetelésbe beépített hűtése egy hűtőgépnek, amit rátolhatsz a falra, de ott meg az oldal takarását tiltják, tehát jó már előre tudni, mit és hová és miért választok egy ilyen több KW hőt termelő berendezést. - 

rígel
őstag
válasz

echterion

üzenetére
						De, teljesen normális. Nyugi, nem a sütőtérből "szökik" a meleg levegő. Az amúgyis leégetné a kezed ha odateszed

Az a hűtőventillátor szellőzőnyílása, és eddig még nem láttam olyan elektromos sütőt, ami működés közben nem szellőzött. Igaz nem olyan sokat láttam működés közben, lehet hogy van passzív hűtésű is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
 - Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
 - Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
 - Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?

- Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - További aktív témák...

- HP Thunderbolt 4 kábel
 - Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
 - BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
 - Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest