Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Carpio

tag

válasz vagamo #1262 üzenetére

Bojlerben teljesen egyetértünk, esetleg átfolyósnál Junkers jöhet még szóba.
    Elszívó: Teka
    Hűtő: csak Zanussi-t ne!
    Tűzhely: Vesta, Indesit

• adalbert1

veterán

válasz vagamo #1262 üzenetére

Először is köszönöm a segítséget.
    Mivel egyelőre úgy néz ki, hogy jövő héten lesz elintézve a kiválasztott lakással kapcsolatban minden papírmunka, így addig csak infókat tudok gyűjteni.
    A konyha jelenleg teljesen üres, így azon is agyalok, hogy vajon célszerű lenne-e a mosógépet és a hűtőt beépíteni a konyhabútorba... Látványnak gondolom sokkal esztétikusabb, viszont erős kötöttségeket jelentene + ha variálni kell valamit akkor máris nem olyan egyszerű a dolog.

Bojler : oksa, megy a kalapba...

Elszívó akkor gyakorlatilag ami szimpatikusabb lesz.

Mosógép : itt is a felültöltős és elöltöltős még a konyhabútor és a hely kérdése is lesz.

Hűtő : igen, olvastam hogy valakinek simán eltört a hozzá adott üveglap... Így inkább valamelyik rácsos kivitelt preferálnám, még ha nem is annyira esztétikus. Alul fagyasztósakat nézegettem, de itt is annyi fajta van, hogy nem egyszerű kiigazodni... Indesit, Gorenje, egyebek felejtősek? Azt hogy R600a gázzal van töltve honnan tudom? A legtöbb weboldalon ilyen jellegű információt nem igazán találtam.

Tűzhely: Főzőlap részre : tészta, rántotta, kv, tésztához szószok, serpenyőben hús, tehát ilyen nagyon alap felhasználás, persze később itt is tervezem fejleszteni az ilyen irányú képzettségemet.
    Sütő részre : pizza, lasagna, melegszendvics, itt is bonyolultabb ételek elkészítése későbbre várható.

Van valami egyszerű összehasonlító honlap, ahol könnyen lehet a különböző tulajdonságokra szűrni egy viszonylag nagy adatbázisból? (kb. úgy mint ahogy az ipon oldalán van).

Új hozzászólás Aktív témák