- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
válasz
junior19 #1932 üzenetére
Az a javaslat, hogy mérjünk meg valamit, az nem trollkodás, hanem logikus javaslat olyanok számára, akik fejleszteni akarnak csak a pénz sajnálják rá(gyakorlatilag minden második kérdés mögött ez van: beszéljetek rá, mert én sokallom az árát). Lássuk be, a kábelezés témakörben villámgyorsan bele lehet rohanni az egész meglévő rendszer árának többszörösébe.
A vita a kultúrál társalgás része, amikor emberek különböző véleménye ütközik és ezt megbeszélik. Amit te kérnél, a hívők vitamentes megbeszélése az, amikor a főpap kihirdeti az igét, a hívők pedig azt mondják: ámen, majd végrehajtják azt. -
Real_Necro
veterán
válasz
junior19 #1374 üzenetére
3 csatihoz kellene, egy tárgyaló asztal és egy projektor összeköttetésére.
A kiosztás meg van, megpróbáltam krimp szerszám nélkül összerakni, de a roppantásnál a műanyag betétek elcsúsztak és széttörtek.
TME-nél ~2k-ért van forrasztható, technológusok meg biztosítanak nekem vékony hegyet a forrasztáshoz. Még forrasztó ón kell, ami nem ólommentes, annak alacsonyabb az olvadáspontja.
A sodort párok melletti árnyékoló kábeleket meg szerintem egyesével leszigetelem, így véletlenül sem lesz zárlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest