- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
-
nem is fontos a hdmi, mert nem szupercsillivilli lcdhez kell, csak egy sima tvhez... nekem a yamadát ajánlották a divxes lejátszó topikban és sztem az is marad... mert talán az még egy jobb minőség az olcsóbbak között
-
Sziasztok!
Lehet hogy a kérdésem kicsit off, de nem találtam olyan helyet, ahova ez illene igazán...
Kérdésem az lenne, hogy van egy olyan hangfal szettem ami csak analóg 5.1es bementettel rendelkezik és ehhez volt eddig egy olyan dvd lejátszó aminek volt ilyen analóg kimenete... na most újítani szeretnék egy lejátszót és a mai modern DivXes lejátszókon nem igazán van ilyen analóg kimenet, csak digitális koax... (van amúgy ilyen lejátszó pl Yamada...de hátha...) szal a kérdés arra irányulna, hogy valahogy meg lehet-e oldani a digitális koax jel átkódolását analóg 5.1be...? vagy ezt felejtsem el...?
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest