- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
traktor
csendes tag
én is úgy sejtetem, hogy nincs nagy különbség ezeknél még. a szoba sem nagy amibe megy, mert valamivel 16nm alatti. de gondoltam hátha valaki összefutott már némi tapasztalattal
-
traktor
csendes tag
rászántam magam az erősítő vásárlásra
max 70e árkategória (kb) (sajnos hibbant vagyok és újat akarok venni, tudom használtba' jobbat lehetne...)
ezek esnek bele ebbe az árba ahogy néztem (vagyis ahogy neten találtam):Denon AVR-1311
Harman / Kardon AVR 142
Onkyo TX-SR308tipp/javaslat/tapasztalat? esetleg másik típus... minden érdekel, és mindent köszönök
-
traktor
csendes tag
válasz
Gabor970 #30368 üzenetére
egy helység, de nem akarom egy erősitöre kötni az összes cuccot. szerintem egy 5.1 nem szólna ekkorát mint ez a sztereó. legalábbis a megcélzott 60e körüli árkategóriában. (persze lehet, hogy tévedek)
szerintem zenére alkalmasabb ez a két hangfal, tv-hez meg játékhoz jobb egy kis szett, gondolom. -
traktor
csendes tag
válasz
Gabor970 #30218 üzenetére
köszi a ilnket. utánanézek ennek a dolognak.
bár most azon agyalok hogy várok 1-2 hónapot és veszek hangszóró szettet meg erősítőt is 150 körül. elég lesz az nekem szerintem 'tizenpár' négyzetméterre
tud valaki ilyen árkategóriában ajánlani valamit esetleg?
erősítő és hangszórók.utóbbiból valami falra szerelhető kivitel kéne, mert máshol nincs már hely mindennek -
traktor
csendes tag
válasz
Gabor970 #30210 üzenetére
én ilyen átalakítót nem találtam sajnos, igaz nem is követem a technológiát annyira az utóbbi években.
sok átalakítást nem akarok eszközölni, ha nem muszáj, és szeretném benne hagyni az esetleges továbblépés lehetőségét is.tv hátulján: optical digital out van audióra (lg 32le5500)
a mostani erősítő egy yamaha AX-497
a hangfalak meg régi orionok (hs500), szóval nem csúcsminőség
(de szeretem őket, passzolnak a zenéhez amit hallgatok, vagy nem tudom. Na meg ilyen stílusú hangfalakat már nem is nagyon találtam elfogadható árkategóriában, pedig gondoltam, hogy újítok, de a 30-as mély azt hiszem kihaló állatfaj egy "átlag" hangfalban a mai világban. "sokszázezres" hangcuccra pedig nincs pénzem egyben. ezek pedig bírták az elmúlt 12 évben a nyúzást)
-
traktor
csendes tag
Üdv
Kérdés:
Egy hangfal pár ráköthető két erősítőre? Egyszer egyik, egyszer másik hajtaná.
Van egy stereo erősítőm két nagy hangfallal, de azóta vettem egy led-es tv-t, aminek optikai kimenete van, és gondoltam vennék hozzá egy erősítőt kezdésnek (50-60 körül). Nem akarok hűde drága dolgot, kicsi szoba, csak 32-es tv, néha film, néha játékra használva, de szeretném kihangosítani azért valamennyire. Yamaha erősítőre gondoltam (stereoban bevállt, de azon csak rca van), de hangfal szettre egyből nem futná, sőt lehet az egész 5.1 is fölösleges lenne nekem, ha a meglévő hangfalakra rá tudnám vezetni az optikai kimenetből a jelet. De így megmaradna a lehetőség későbbi hangfalszett bővítésre is. RX-V367 simán megteszi szerintem, a kérdés csak, hogy megoldható e hangfalak bekötése.
Előre is köszönök bármiféle választ.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest