- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
greeny7
tag
-
greeny7
tag
válasz
bazsi1000 #4238 üzenetére
Köszönöm!
Persze, átnézem a manual-t mielőtt nekiesek összerakni a cuccot, csak ez még nem volt teljesen tiszta nekem. viszont ha 5 hangfalat kötök rá, akkor attól még minidg csak 120-at fog "áttólni" nem többet (erősítő 7.1-es)? Tényleg láma vagyok...
Egyébként meg ezt találtam a Jamo-ról:
névleges terhelhetőség: közép 80 W, szatelit 80 W, álló hangszóró 130 W
zenei terhelhetőség: közép 130 W, szatelit 130 W, álló hangszóró 210 WÍgy a névleges terhelhetőség fölé mennék, az nem lenne baj?
Mégegyszer köszönöm a segítséget.
Üdv
-
greeny7
tag
sziasztok!
Adott egy Yamaha V663 -as erősítő (ha jól tudom akkor 8 Ohm-on 7*95 W).
első körben 5.0-ás szettben gondolkodnék. A kinézett szett, Jamo s 606.
Teljesítményileg megfelelő választás lenne? Itt most nem hangzásra, hangerősségre gondolok (szoba méret, stb), hanem kifejezetten arra, hogy az adott hangfal szett nem e vághatja tönkre az v663-as erősítőt? Tehát leadott teljesítmény, stb, fizikailag megfelelő -e, összeegyezthető -e a két cuccnál.
az erősítő már megvan, a hangfalak pedig holnap lennének meg, ezért lenne számomra ha valaki megnyugtatna, vagy lebeszélne még mielőtt hülyeséget csinálok!Köszönöm válaszotokat,
Üdv
-
greeny7
tag
Hello,
Sajnos már kezdtem magam meggyőzni a Denon 1509-es erősítőjével, de mégicsak meghallgatnék véleményeket, tapasztalatokat a Yamaha v663-ról. 30-al több mint a Denon, viszont tudja a HD-s auidó cuccokat, plusz később akár 7.1 is lehet belőle. Úgy tűnik számomra, hogy mégiscsak időtállóbb választás lenne. Mint korábban írtam, főként házimozi (DVD) és TV, meg majd HD filmnézés (Popcorn A110).
Kaptam tanácsokat, hogy Denonhoz Wharfeldel vagy Jamo s 418 (utólag is köszi!) hangfalakat (akinek van esetleg Denon, írhatná hogy milyen hangfallal mi a tapasztalat).
A fentebb írt Yamaha v663-hoz mit ajánlanátok hangfalban? Ha tudtok mondani hozzá teljesítményben illőket, akkor megpróbálnám azokat valamilyejn üzletben meghallgatni. (szoba, 20 m2, áátlagos belmagasság, szőnyegek, stb...)Olvasgattam, hogy a hangfal max W száma legyen egyenlő vagy nagyobb mint az erősítőjé, ez az egyik fontos tényező, valamint hogy az erősítő a hangfalak adott ellenállás értékén tudja kiszolgálni azokat. Ebben kérnék megerősítést.
Köszönöm!
-
greeny7
tag
Sziasztok!
Házimozi összeállításban kérném segítségeteket. Sajnos nem nagyon értek hozzá, így elkéne a tapasztalt szakik tanácsa.
Filmnézés, tv nézés, HD filmnézés Pcről, Xbox360.
Zene nem igazán.
Szoba, (sajnos) tetőtér, kb 20 m2, fa ajtók, szőnyeg, stb.
Nem vagyok vájt fülü, a TV speaker (Samu LCd A551) és PC 2 hangszóró után biztos nagy változás lesz minőségben.Amiket kinéztem, és még versenyben vannak.
Erősítő: Denon 1509 vagy Yamaha 663
A Yami ugye a HD audió feldolgozás HDMI-ről ( és + 7.1) miatt előnyt élvez.
Minőségben nem tudom hogy van e nagy különbség köztük, árban ugye kb 30e.Hangfalak: volt egy cikk a Denon 1509 + Wharfedale Vardus (300) szettről (avx-en). Ott jókat írtak erről a párosról.
Erről van véleményetek?
Yamaha mellé is mehet a fentebb jelzett wharfedale Vardus, vagy hasonló árkategóriában van esetleg jobb választás?Segítségeteket, tanácsaitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest