- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
Jarlaxle
senior tag
Sziasztok! Lehet kicsit hosszúra fog sikerülni, előre is elnézést ezért. Olvasgattam a topikot és elég sok hasznos infót sikerült begyűjteni. Leírom hogy én konkrétan mit szeretnék megvalósítani: tehát lenne gy LCD tv, 42-47-es méretben. Erre lenne rákötve egy xbox360 amin ugye játékok mennének és egy PC amiről elsősorban mkv lejátszása illetve zene. Természetesen azért jöttem ebbe a topikba hogy a dolog hang részéről kérdezzek. 5.1es hangfalrendszert szeretnék természetesen ehhez meg egy erősítőt. Nézegettem a netdepon hogy mik vannak és elég sok 5.0-as rendszert látok. Ha jól értem akkor ehhez kellene venni mindenképp egy mélynyomót is ugye? 100k forintos határral gondolkodom hangfal témában,
Ami pl nagyon tetszett kinézetileg az a zaldek z2000.Erősítő téren is lenne kérdés, én egy Denon AVR 1306-ot szemeltem ki. Ez megfelelne a fent leírt használati körnek?
A másik hogy a PC-m szeretném továbbra is a saját 2.1 hangfaláról használni (ventrilo, mmorpg), ezt valahogy meg lehet oldani hogy ha épp videót néznék vagy zenét hallgatnék akkor az erősítőre küldeném ki a hangot, de különben a saját hangfalát használnám? Milyen hangkártyát érdemes venni amivel ki tudnám használni a 100k-s házimozi hangfalakat?
Na hát így elsőre ennyi lenne a kérdés, előre is köszia választ.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Windows 11
- További aktív témák...