Aktív témák
-
OP-ToTo
aktív tag
Ameddig működött én meg voltam veled elégedve
Annyira nincs jó fülem az ilyen hangzásokhoz.
Most azon elmélkedek hogy 17kért vehetnék egy 5.1es hangrendszert helyette. A problémám, hogy laptopom van, viszonylag régi 2 db jack bemenettel. Olvasgattam USB-s hangkártyáról, azzal talán kivitelezhető.
Nincsenek nagy igényeim, pusztán egy 4mx4m es szobában néha megnézni egy filmet az albérletben.
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung HT-Z110 házimozi rendszerem. Protect hibakóddal leállt. Utána olvastam a neten, ez valami típus hiba lehet, végfokot kell benne cserélni. A kecskeméti electro record szeríz 17 000 ftért akarja megcsinálni. Kicsit sokallom, főleg mert 1 éve volt 30k a házimozi. Pechemre hari után 2 hónappal ment tönkre.
1 kérdésem, hogy tudom e valahol jóval olcsóbban megjavíttatni?
2, kérdésem, lehet külön csak lejátszót venni valahol? Illetve a meglévő hangfalaimat, mélyládát hogyan tudnám esetleg számítógéppel összekötni, hogy ugyanazt az élményt adja?Ha rossz topicba írtam akkor elnézést kérek. Várom a hozzáértő javaslataitokat.
ToTo
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz
#09634560 #13867 üzenetére
Köszönöm szépen. Kicsit furcsa a gondolkodásotok, mit ne mondjak
Elég annyit írni, hogy nem játssza le. Nem azért töltök le egy hd filmet, hogy visszakonvertáljam sima képre. Akkor letöltöm a simát ami 700 megás és kész.
Azért kérdeztem, mert egy egy 4 gb-os hd film divxre konvertálva. DvDre írtam ki mint adat, fel is ismeri a filmet csak kiírja, hogy túl nagy a képe. Arra lettem volna kiváncsi, interneten tudom e frissíteni a szoftverét a lejátszónak, mivel mikor ezt kínában hegesztették, még nem volt hd.
Nem tudom hogy jön ide egyeseknek a bluray lemez. Én nem értek a filmek képi kódolásához, azért kérdeztelek titeket. Totál idióta azért nem vagyok, a többi hozzászólásból úgy láttam volt aki megértette mi a problémám.
Köszönöm, hogy kétszer is válaszoltál végül is megtudtam a válaszomat. Magyarul hiába van nekem 500 mb-os hd filmem, hiába fér rá egy dvd lemezre, akkor sem fogja lejátszani más, csak a blurayes dvd lejátszó. Jó a megállapításom?
Most totál összezavarós kérdésem lenne. Van egy sony hd tv-m. Van egy samsung házimozi rendszerem és van egy asus laptopom. Az megoldható, hogy a laptopról kiviszem a képet a tv-re, és közben a hangot laptopról a házimozirendszerre?
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem, remélem jó helyre írok. Van egy samsung HT-z110 házimozi rendszerem.
A problémám a következő. Letöltöttem egy divx formátumi hd filmet. 4 giga pont ráfér 1 dvd-re. Mikor a dvdvel le akarom játszani, kiírja hogy 800x600. Ebből azt szűrtem le, hiába divx nem tud a lejátszó hd formátumot lejátszani. Lehet ezt frissíteni valahogy, avagy egy divx hd csak arra jó, hogy gépen nézzem?
ToTo
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest