- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
péter007
senior tag
válasz
Diplomata #6914 üzenetére
hy
köszi az sem rossz, csak nem tetszik kívülről
persze tuti jól szól és igazad lehet télleg az alapján kell dönteni, de ennyi pénzért nézzen is ki jól mint pl a HK (nappali dísze feeling miatt is)
január elején majd elugrok mediaba és megnézem őket, de sajna az oldalukon nem látom mi mennyibe kerül és nincs is fent sokköszia kimeríő választ, majd nézelődök még, hátha találok még vmi szépet
köszi üdv. péter -
péter007
senior tag
válasz
Diplomata #6911 üzenetére
köszi
ez sem rossz, közben felhívtam a medi marktot fehérváron
aszonta a srác 50-től indulnak, de az a harman kardon amit inéztem 114K és csak egy dbvan belőle
szóval lehet hogy rászánnék 80-100K-t, kérdés érdemes-e megvenni ezt, vagy 100-ért lehet kapni jobbat is?
nem értek hozzá, nekem csak a design tetszett meg -
péter007
senior tag
hy mindenkinek
van egy jamo E500PDD.2 hangfalrendszer a családban, ajándék karácsonyra, de kellene hozzá választani erősítőt is, mert nem volt a boltban elfogadható mikor a hangfalak el lettek hozva
nemtom ki ismeri ki nem, nem nagy számok ezek, de a nappali sem túl nagy, szóval pont elég, olyan 55K körül lehetett az árukna most ehez kéne egy erősítő, olyan 50-60K körül
yamaha-t nem találtam 5.1-est csak olyan 70 körül
sony-t néztem, de nemtom mostanában mi van a márkával és találtam egyet ami ülsőre is passzolna atévéhez(samsung lcd, fekete) az pedig egy Harman Kardon avr-1550
asszem náluk ez e legkisebb 5.1-eserősítő, de sehol sem találtam bővebb info-t róla
a cég profi ilyesmiben, autókba is szállítanak prémium hangrendszereket és ahogy elnéztem a többi termékük árát....szóval érdemes megvenni vagy nézzek inkább mást?
köszia segítséget előre is, üdv. péter
-
péter007
senior tag
hy
először is köszi a gyors és tartalmas választ
hangfalakból mindenképpen állót szretnék és lehetőleg yamahát uyganis ezekkel már van családon belüli tapasztalat
azon gondolkoztam hogy nem tom eldönteni hogy az általam belinkelt négy hangfal első vagy hátsó, ugyanis nincs odaírva sehova sem h. milyen
a boltot illetően nem biztos hogy itt akarom megvenni csak itt volt minden egyhelyben amit kinéztem
a kábelből nem kell többezerforintos ugyanis ez nem lesz olyan drága cucc amihez jobb kell
a yamahás pozitív tapasztalatok ellenére megfogadom a tanácsod és beugrok vp-ben egy hifiboltba (van is egy jó bolt)
a hangkari megszerintem marad max. egy kicsit macerásabban kötöm be úgy ahogy írtad
mégeccer köszi a helpet -
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
kéne egy kis segítség
most tervezem egy rendes hangrendszer építését a gépemhez és kérdesem lenne hogy a következő allkatrészek összeillenek-e?
[link] ez erősítő
[link] a mélynyomó
[link] ebből lenne 4db
[link] ez meg a cemter
kérdésem lenne hogy ezek a cuccok összeillenek-e és hogy kell-e külön hangkarit is vennem vagy jó az alaplapi is?
köszi a segítséget előre is
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest