- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Silancer
csendes tag
válasz
Dorian #36009 üzenetére
YAMAHA RXV-450 1 ilyet találtam ami netes leírása szerint nem rossz.
Onkyo TX-SR303E és 1 ilyet. megj.:Hibája, hogy a bal oldal olykor csak a ~2. percnél hajlandó csak bekapcsolni. Ez mit takar? bal oldalon 2 percet késik a hang?
ha nincs meg a távirányító az nem nagy érvágás gondolom, csak nincs azokon olyan opció amit ne lehetne a panelen magán belőni, ugye? -
Silancer
csendes tag
válasz
piadex2 #35997 üzenetére
+ Alapból ide lettünk irányítva, mert hogy itt nagyobb a forgalom és nagyobb rá az esély hogy tudnak nekünk segíteni (és köszönet az átirányításért)
JBL 5.1 Tudtommal a JBL az tűrhető márka a hangtechnikában, ez a szett, már elfogadhatónak számít vagy még mindig nagyon az alja a dolgoknak?
-
Silancer
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kicsiny szobámba 1 5.1-et beépíteni filmezés, zene és játék céljából, a problémám hogy s**g h***e vagyok a hang technikáhozszóval 1 kedves oroszlán logós fórumtárs javaslatára (BBéci) átkullogtam ide, hogy segítséget kérjek, keret kb 40e ft lenne, és a használt dolgok érdekelek (mivel egyesek szerint 40ből újat nem kapok ami minőségi, és én hiszek nekik).
Először 1 ilyet találtam: Magnat Motion
Meg 1 ilyet
Sony 600W
valamelyiket megérheti megvenni vagy vannak ennél jobb ajánlatok is?
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest