- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Andro_HUN
csendes tag
válasz
#09634560 #19793 üzenetére
Megvolt a kábel csere, hangfal csere, minden, minden formában.
Történések: Minden formában szarul szól a center kimenet, akármi van rákötve, akármilyen kábellel.Csak arra tudok következtetni, hogy az erősítő center aljzata szar..
így már, hogy minden opciót kipróbáltam, közel 100%.
hívtam a boltot ahol vettem, azt mondták közel 1 hónap a bevizsgálás...
úristen.. tudtok esetleg egy privát emberkét aki rápróbálna, esetleg javítana is?
kösziköszi
-
Andro_HUN
csendes tag
tehát.
rákötöttem a center kábeleket a Kef egyik elsőre és ugyan olyan szar tompa halk hangot ad.
ahogy írtad DIRECT-re állítottam, Tarnsformers berak, minden brutál csak a CENTER gyenge és hangtalan megint..
Tehát: Hibás a DENON erősítő center kábel aljzata. Ergo, vissza kéne vinnem?!
Jól értelmezem?
köszönöm a segítséget.
-
Andro_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam, és szeretném, ha segítenétek a problémám megoldásában!
5.1 problémám van, pontosabban csak a centerrel!
Specifikációm:
Erősítő: Denon AVR 1611
Mély: Infinity ps8
Első: Kef C7
Hátsó, center: Wharfedale crystal 2A probléma:
Mikrofonnal behangolom a rendszert. Transformers Bluray berak, trueHD angol hangsáv kiválaszt, a hangzás egyszerűen brutális, egyetlen problémával: a CENTERből az emberi hangok, beszédhangok egyszerűen hihetetlen halkak... megnéztem a beállításokat és már a maximális 12 decibellre állította a gép.. tehát minden brutál de nincs center..
Ha az audyssey beállítást módosítom előre kódolt hangra, például: mátrix, vagy multi channel stereo, vagy virtual, úgy van magas beszédhang, de ha jól hallom az sem a centerből jön, hanem a frontból (Kef)!
átkötöttem az egyik Kef-re a center kábeleit, ott már valamivel hangosabb volt az emberi hang, de fura mód a Kef mély részéből állította elő a hangot, tehát nem volt olyan magas mint például ha mátrix, vagy virtual, vagy más módba állítom.
Nem tudom érthető voltam-e..
Még egy észrevétel:
Ha bekapcsolom az erősítő rádióját és átrakom az audyssey-s beállításra akkor ugye csak a mélyláda és a center szól, és itt is harmat gyenge hangja van a centernek, semmi erő nincs benne.a két hátsó Wharfedale brutálul szól, csak a center része nem!
Ötelt? Szar a center? vagy az erősítő center ajzata, ahova a kábelt kötöm? vagy egyszerűen beállítás kérdése??
köszönöm, sokat segítenétek!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest