Keresés

Aktív témák

• Andro_HUN

csendes tag

válasz #09634560 #19797 üzenetére

Elszomorít :((

Köszönöm a gyors segítséget még egyszer!

Ha, esetleg megtörténne a "csoda" írok :)

sziasztok

• Andro_HUN

csendes tag

válasz #09634560 #19793 üzenetére

Megvolt a kábel csere, hangfal csere, minden, minden formában.
    Történések: Minden formában szarul szól a center kimenet, akármi van rákötve, akármilyen kábellel.

Csak arra tudok következtetni, hogy az erősítő center aljzata szar..

így már, hogy minden opciót kipróbáltam, közel 100%.

hívtam a boltot ahol vettem, azt mondták közel 1 hónap a bevizsgálás...

úristen.. tudtok esetleg egy privát emberkét aki rápróbálna, esetleg javítana is?

kösziköszi

• Andro_HUN

csendes tag

válasz Z0mbi #19789 üzenetére

tehát.

rákötöttem a center kábeleket a Kef egyik elsőre és ugyan olyan szar tompa halk hangot ad.

ahogy írtad DIRECT-re állítottam, Tarnsformers berak, minden brutál csak a CENTER gyenge és hangtalan megint..

Tehát: Hibás a DENON erősítő center kábel aljzata. Ergo, vissza kéne vinnem?!

Jól értelmezem?

köszönöm a segítséget.

• Andro_HUN

csendes tag

Sziasztok!

Most regisztráltam, és szeretném, ha segítenétek a problémám megoldásában!

5.1 problémám van, pontosabban csak a centerrel!

Specifikációm:

Erősítő: Denon AVR 1611
    Mély: Infinity ps8
    Első: Kef C7
    Hátsó, center: Wharfedale crystal 2

A probléma:

Mikrofonnal behangolom a rendszert. Transformers Bluray berak, trueHD angol hangsáv kiválaszt, a hangzás egyszerűen brutális, egyetlen problémával: a CENTERből az emberi hangok, beszédhangok egyszerűen hihetetlen halkak... megnéztem a beállításokat és már a maximális 12 decibellre állította a gép.. tehát minden brutál de nincs center..

Ha az audyssey beállítást módosítom előre kódolt hangra, például: mátrix, vagy multi channel stereo, vagy virtual, úgy van magas beszédhang, de ha jól hallom az sem a centerből jön, hanem a frontból (Kef)!

átkötöttem az egyik Kef-re a center kábeleit, ott már valamivel hangosabb volt az emberi hang, de fura mód a Kef mély részéből állította elő a hangot, tehát nem volt olyan magas mint például ha mátrix, vagy virtual, vagy más módba állítom.

Nem tudom érthető voltam-e.. :)

Még egy észrevétel:
    Ha bekapcsolom az erősítő rádióját és átrakom az audyssey-s beállításra akkor ugye csak a mélyláda és a center szól, és itt is harmat gyenge hangja van a centernek, semmi erő nincs benne.

a két hátsó Wharfedale brutálul szól, csak a center része nem!

Ötelt? Szar a center? vagy az erősítő center ajzata, ahova a kábelt kötöm? vagy egyszerűen beállítás kérdése??

köszönöm, sokat segítenétek!

Aktív témák

Hirdetés