- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
szabjan
tag
Én egy Yamaha 6230-at használok régóta. Proson hangfal szettel. Igaz a mélynyomóm még hiányzik de sebaj.Szerintem nincs rossz hangjuk. Néha javítottam erősítőket. Egy néhány fajta megfordult nálam. Bele tudtam hallgatni a hangjukba. Én biztos hogy az Onkyo és a Yamahára szavaznék ismét ha beruháznom kéne. Egy negatívum viszont:
a Yamaha műveleti erősítős fejhallgató kimenete. Nem tudom, lehet ezen már változtattak de nálam elég ramaty hangú. Össze is dobtam hozzá egy kis erősítőt.... -
szabjan
tag
válasz
szabjan #10627 üzenetére
Egyébként így válaszolok magamnak... Csak úgy belegondoltam, hogy szinte ölni tudtunk volna a 80-as években ilyen zajszintű erősítőkért. Az akkoriban beszerezhető Videoton, Orion, Unitra, Pio..,stb -k korában. Akkor nem volt válogatás ha véletlenül bekerült a boltokba egy-egy jobb darab. Lecsaptunk rá mint a hiénák.
Szóval na.. sokat fejlődött a technika, hál' istennek...
-
szabjan
tag
válasz
vtechun #10613 üzenetére
Tudod az a baj, hogy mihez képest zaj. Ugyanis nincs olyan , hogy 65 ös hengerő....
Ez így nagyon relatív, mert csak úgy érne valamit ha a zaj vizsgálgatása után megnéznénk az akkor megszólaló hangerőt is. Én is utánajárkáltam kicsit anno. És pont emiatt döntöttem én is egy Yamaha mellett. 6230-as. Nem egy csúcs gép. De zaja nincs az biztos. Pedig egy Proson szetten nyomom, ami rendkívül érzékeny magas sugárzókkal bír.
Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest