- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
tratto21
csendes tag
Én először a kinézete alapján vettem HK-t. Először egy AVH-160-ast vettem. Nekem stúdiózáshoz kell és az eddigi márkákkal nem voltam megelégedve. Nem a dübörgő effektekhez használom. Nálam az a lényeg, hogy amit felveszek azt teljes egészében visszahalljam torzítás és mindenféle külső zaj nélkül.
Elötte használtam:
Pionner (1év)
Sony (1 hónap)
Denon (3 hónap)
Onkyo (5 hónap)Mindegyiket B&W hangfallal teszteltük. Gondolom erre nem lehet rosszat mondani, mert szerintem nem nagyon találsz ennél jobbat. Az amaerikai fimgyárak is ilyet használnak stúdió utómunkáknál. Persze a sokkal nagyobb és drágább szériát.
Szóval nálunk a HK vitte a pálmát. Azóta már vettünk egy AVR-460-asat.
Amire én használom arra igen is ez a legtutibb.
-
tratto21
csendes tag
válasz
madmike #8050 üzenetére
Nekem AX730-asom van. 5X100W és nagyon szépen szól. Szerintem ilyet már lehet kapni 20-25 ropiért. Már használom vagy 5-6 éve és még soha nem romlott el, Apumnak is Technics erősítője van. Neki az utolsó szériából asszem a legkomolyabb. Na az meg aztán nagyon tuti. Abban már van minden földi jó, digitális dekódes stb stb.
De mondjuk ha igazán sok pénze van az embernek szerintem a Harman/Kardon a legtutibb erölködő...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Assetto Corsa Competizione
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest