- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Loci1981
csendes tag
Sziasztok.
Denon 1610 erősítőhöz keresek magyar nyelvű útmutatót.
(Külföldön lett véve és sajnos a magyar nyelv nincs a preferáltak között).
Ha valakinek lenne valamilyen digitális forma belőle, hálás lennék, ha írna egy pü-t nekem.
Köszi előre is. -
Loci1981
csendes tag
válasz
p_milan #6668 üzenetére
Nem arról van szó, hogy használni akarom, hanem mivel új, járatni akarom addig is, hogy ha esetleg van valami baja, akkor jöjjön ki. Bár 5 év garancia van rájuk. Akkor csak a frontokat szedem elő.
A Toshiba shopban vettem, kiállított darab volt, így 154e volt a szett C2-es surroundokkal.
Mivel már nem fogják a Dali-t forgalmazni, most kiszórják a meglévő árut. Múlt héten még volt 1-2 db minden egységből. -
Loci1981
csendes tag
Sziasztok.
Sikerült jó áron hozzájutnom egy Dali concept 5.0 szetthez. Nagyon pici a helyem most és nem is akarom bekábelezni a szobát, mert 2-3 hónap mulva költözünk.Ha addig használni akarom az összes hangszórót, akkor érdemes úgy összeraknom, ahogy néhány boltban látni, hogy 2 front, rá a két pici, a center meg mondjuk a monitor alá? Így még elférnék.
Vagy esetleg jobb ötlet?
-
Loci1981
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném a tanácsotokat kérni. Pár hónapja nézegetem, hallgatom a házimozi rendszereket és lassan kialakul, mit szeretnék. Először csak frontokat akartam.
Egy HK erősítő (142 v 155) + JBL E60, vagy a Dali Concept 6-os, itt az erősítő még kérdés.
Lenne lehetőségem most egy bemutatótermi Dali szettet (C6+C2+center) megvenni 150e-ért. Ennyit ugyan nem szántam rá, így, erősítővel együtt már bőven a határ fölött lenne, mégis piszkálja a fantáziámat.
Kérdeznék valakit, aki jobban ismeri a piacot. Mennyire jó ár ez a szettért?
És ha talán úgy döntenék, hogy beruházok, milyen erősítőt ajánlanátok hozzá kb. 100-110e Ftig? Még most nincs ennyi pénzem, de egy ilyen kategóriájú hangfalhoz gondolom illene egy középkategóriás erősítő. Persze ha lenne olcsóbb tipp, azt is szívesen veszem. Nagyrészt zenehallgatásra lenne, párom a pop zenét, én a rock, alternatív zenét hallgatom.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Loci1981
csendes tag
Sziasztok,
A számítógépes hangcuccok után szeretnék kicsit komolyabbra váltani
Ugy kezdtem, hogy végigolvastam a fórum utolsó 2 évi bejegyzéseit, szóval nagyjából mostmár képben vagyok az alapdolgokkal és a most piacon lévő cuccokkal.
Nagy költözésben vagyunk, ugyhogy kb. tavaszra terveztem a beruházást az új lakásba, viszont most viszont láttam valamit.
Wharfedale VR-400 5.0 szett
(vardus vr400 front
vardus vr center
vardus vr100 surround)
79e,- Ft
Jól gondolom, hogy rohadt jó ár ezért? (A helyszín amugy a debreceni Saturn)
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest