- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
HIJ
őstag
Közben találtam leírást és ezek szerint a házimozi tudná fogadni a dobli digitalt...
HIJ -
HIJ
őstag
válasz
KILLSCLAPS #291 üzenetére
Hát sajnos írja is, hogy SPDIFen csak stereot ad le. A driverében is csak úgy lehet betenni a pipát a digitális kimenetre, ha a fejhallgaró vagy a 2 hangszóró van kiválasztva. TEhát ezt megszívtam. Esetleg konkrét típust tudtok mondani, ami biztos leadja a 6 csatornát? Mert én megnéztem egy (már nár nem is tudom milyen) márkájú közel 20K -s hangkarit és az is csak stereot tudott kiadni.Meg nemis beszélve a házimoziról, amihez nemhogy magyart, de még angol manualt sem kaptam, ezért abban sem vagyok biztos, hogy fogadná az 5.1et (Pana HT-855)
HIJ -
HIJ
őstag
Hát koppantam egyet ma. Megvettem a hangkártyát, amin van optikai kimenet, viszont csak stereo
Úgylátszik mégsem tud 6 csatornát ez a digitális technika még? Mert ahogy elnéztem mindenütt csak stereo a digitális kimenet... Miért is nem néztem meg előtte a manualt!?
HIJ -
HIJ
őstag
válasz
johnjohn #282 üzenetére
Nemigazán játékhoz, inkább DVD -hez. Elég sok DVD -t PC -n nézek. Sajna nincs sima SPDIF bemenet az erősítőn csak optikai. Pedig direkt ezt figyletem, mert úgyemlékeztem, hogy a lapon van kimenet, de aztán koppantam, mert az az előző lapom volt
Szóval akkor egy hangkártyát kell beszerezzek...
Tehát ehez nincs külső átalakító (SPDIF -> optikai)? Vagy van csak az drágább mint egy kártya?
HIJ
[Szerkesztve] -
HIJ
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy most vettem egy Pana HT-855 házimozit és van ugyebár rajta egy optikai bemenet. Ezen a bemeneten 5.1 csatornás hangot fogad? Nemigazán vagyok tisztába ezzel az optikai részleggel. A PC -t szeretném íly módon rákötni csak az a kérdés, hogy stereo lesz vagy 5.1...
thx
HIJ -
HIJ
őstag
Üdv!
Lehet, hogy nemépp ide való, de lenne egy kérdésem. Van nekem egy erősítőm, amin van egy DB-9 csatlakozó (valószínüleg kimenet).A kérdésem az lenne, hogy mit tudok én ezzel kezdeni.Szakik azt mondták, hogy számítógép kimenet, de pontosabbat ők sem tudtak. A csati alá MPX van írva, igaz ez lehet, hogy nem arra vonatkozik. Tud valaki ebben segíteni nekem?
THX és Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest