Keresés

Aktív témák

• GandC

tag

válasz Vidala #21141 üzenetére

Természetesen van egy stereo erősítőm, különben megelégedtem volna az aktív hangfalas topic-kal.
    Köszönöm a Hi-fi topic linket, nem találtam meg, pedig tényleg ez a legmegfelelőbb.
    Bizony, az Orion már régi, a maiakban meg nem igazán vagyok otthon, hogy mi szól szépen, mi éri meg az árát. (Az Oriont is csak azért ismerem, mert a nagyobb típusból van egy pár, de azok nem asztalra valók.) Ezért is fordultam hozzátok :)

• GandC

tag

Sziasztok!

Keresgéltem, vajon melyik lenne a legmegfelelőbb topic, de végül e mellett döntöttem, ugyanis a 2.0/2.1 hangfalakkal foglalkozóban főleg erősítővel egybeépített cuccokról van szó...

Zenehallgatásra keresek stereo hangfalpárt, és ebben szeretném a segítségeteket kérni. A hangfalakat asztalon helyezném el, tehát számít a méretük is, jobb lenne, ha 20x20 cm-nél nem lenne nagyobb alapjuk. Fontos a jó hangzás, ezért három utasat keresek, természetesen fa dobozzal. Maximum 35.000 Ft-ot szánnék a dologra, nem tudom ebből mit lehet kihozni.
    Használt cuccok is beleférnek, nézegettem pl. Orion HS-280-at, de egyrészt lehet, hogy kicsit nagyok (26x26 cm), másrészt nem tudom, hogy még ma is jónak számítanak-e.

Előre is köszönöm a segítséget:
    GandC

Aktív témák