- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Gabe_TG
csendes tag
válasz
Dassler #3975 üzenetére
Ok, köszönöm, megfogadom a tanácsaidat.
Még egy kérdés, a yamaha erősítőt számítógéppel jó minőségű spdif-es koax kábellel összekötve, számít az hogy sima alaplapra integrált hangkártya van csak egy gépben, vagy szebben szólna ha valami jó hangkártyából jönne ki az a digitális jel? (szerintem mivel digitális jelről van szó, így mindkét esetben az erősítő kezd valamit a jellel d/a átalakítás terén, de olvasni ilyet is olyat is hogy ilyen meg ilyen hangkártyákkal sokkal jobb a hangzás)
Szóval van előnye egy komolyabb hangkártyának ilyen téren?Én eléggé laikus vagyok a témában, így számomra kicsit a hdmi kábelek jel átviteléhez hasonlít a téma. Ott is van aki a legegyszerűbb/legolcsóbb kábelre szavaz, meg vannak szép számmal olyanok is akik a 4x-5x drágább kábelekre esküsznek.
-
Gabe_TG
csendes tag
válasz
Dassler #3971 üzenetére
Köszi az infókat illetve a javaslatot. Filmeknél kevés lenne az a mély ami ezekből a front sugárzókból kijönne? Későbbiek folyamán milyen mélyet tanácsolnál hozzá? Illetve ha jól tudom akkor az RP16 front hangsugárzói mágnesesen nem árnyékoltak. Milyen messze kéne ezeket tennem egy 106os lcd tv-től hogy tutira ne zavarják? (a 3.5 méteres szoba szélességből egyik oldalról lejönne az erkély ajtó a másikról meg a szekrénysor, így kényelmesen kb olyan 15-15centire tudnám tenni a tv kávájától)
-
Gabe_TG
csendes tag
Sziasztok,
Kaptam egy yamaha rx-v363-as erősítőt. Igy most lassan hangfalakat keresnék hozzá. Mit javasoltok? Olyan max 100ezret szánnék rá. Alighanem 5.0-ás szettben gondolkodnék egyenlőre(bár meggyőzhettek 5.1ről is), mivel panelről van szó, illetve a szoba kb 3.5 x 5 méter és nem szeretném ha naponta jönnének a szomszédok, igy talan a mélynyomót annyira nem kéne erőltetni(nem tudom mennyire tudnám kihasználni, persze később vehetnék hozzá akár azt is). Házimozira illetve zenére is használnám, zenék közül pedig inkább rock és metál, bár tulajdonképpen minden megfordul nálam. Amiket nézegettem azok a magnat 990, heco victa 500, RP16, Quadral Quintas 500. Nálam jobban hozzáértőktől kérdezném hogy ezek közül mi lenne a legjobb választás? Esetleg ezeken kívűl más szettek?
Előre is köszönöm szépen.
Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest