- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Ennyi pénzért örülni kell annak is, hogy bármilyen formában ki tudja adni a HD hangokat.
Ezek szerint semmilyen hd-t nem ad ki, max dts core-t a hd-ből
Apocalypto gyári LPCM hangja über, a DTS HD sem lehet rossz, igaz az kódolt lehet.....
Regger külföldi fórumokon is példálóznak hasonló esetekkel, melyek sokszor firmware hibára vezethetők vissza, nagyobb nevű játékosnál is. Jelen esetben ez elég új készülék, teszt nem nagyon van róla.
-
pontyos
senior tag
Helló!
Pár napja Onkyo 608-as tulajdonos vagyok. Előtte /mint itt a fórumon mások is/ sokat töprengtem a lehetséges vetélytársak kutatásával. Sok írásos tesztet olvasva, megmaradt a szokásos kb 3-5 lehetőség / ez pénztárca függő / PL:508, 608, Denon 1910, 1911. Az Eisa minősítés által picit befolyásolva 508-ast kilőttem. Élmények röviden:
Meghallgatva a 1911 és 608 különbsége esetlegesen, zenén, hosszútávon, jó hangfalakkal, nem "mono" fülüeknek megérheti. Persze nem az otthoni, nyugis körülmények vannak egy hi-fi boltban de az most...... Régi Onkyo-m után ezzel, ár/érték viszonylatában, a piaci helyén jól teljesítő, közepes méretü szobát, jó mozi hangokkal megtöltő erősítőt kaptam. Előkerestem az ún. referencia hangú filmjeimet és nekiláttam, nem csalódtam. A sok apró zörejecske pl : War of the wolds sufni jelenet, vagy akár a Star Wars II. szeizmikus bombáienobi mester és Jango Fett űr harca, 3 perc hangorgazmus. Gyűrűk ura, Matrix, Terminator 4, Die hard 4,..stb. Azon kaptam magam, hogy nem a sokszor látott, néhol unalmas jeleneteket nézem, hanem élvezem a jó hangokat
Nos lehetne még ajnározni bőven, a lényegen nem változtat, az áráért kapott hang nem csalódás. Valószínü jazz lemezeimet nem ezen hallgatom majd, de a Doors DTS albuma, és Madonna Ray of Light nagylemeze is remekül zengett a Mission hangfalakon, mellé Jamo sub + Sony cd/dvd játékos.
Jelenleg nem jöttem még rá, miből fakad, hogy bizonyos filmeknél a DTS korábban nagy előnye a DD-hoz képest vissza esett, vagyis csak néhol érzékelhető némi különbség, az sem a dinamikában hanem inkább a részletességben nyílvánul meg.
Jó mozizást mindenkinek!Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest