Keresés

Aktív témák

• sinci

tag

válasz johnjohn #408 üzenetére

Köszi a választ így fogok tenni :R , csak még meg kell venni az erősítőt :B , én egy ilyenre [link] gondoltam.

_Lacos_ én inkább nem kötném rá direktbe a hangfalakat, mert azt sem lehet tudni, hogy ezek creative hangfalak hány ohmosak így lehet, hogy bekrepálnának előbb utóbb, inkább maradok az erősítő analóg 7.1-es kimeneténél és fél év múlva veszek majd igazi házimozi hangfalakat a rendszerbe. :R

[Szerkesztve]

• sinci

tag

Hali Mindenkinek!

Lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy egy A/V erősítő 7.1-es analóg kimenetét össze lehet hozni valahogy egy Creative Inspire T7900 7.1-es [link] hangfallal , mert ugyebár a Creative subládáján 4db 3,5”-es jack bemenet van: front, rear, back, sub/center ez elméletileg tudná fogadni az erősítő 7.1-es analóg kimenetét, azt kérdezném a guruktól, hogy van e valami realitás a felvetésemben vagy úgy ahogy van hülyeség az egész, fog e működni így a dolog, nem okoz e károsodást a hangfalnak vagy az erőlködőnek az ilyesfajta működtetés?

Mindezt csak azért kérdezem, mert nincs annyi pénzem jelenleg, hogy vegyek egy jobbfajta A/V erősítőt és hangfalrendszert egyszerre ezért gondoltam erre a megoldásra, hogy most veszek egy 100k körüli erősítőt és amikor lesz pénzem szépen megveszegetem hozzá a hangfalakat. Hajrá fiúk-lányok várom a válaszokat.

Aktív témák