- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
Neurotic16
csendes tag
Köszönöm a választ megnéztem a linkeket bár nekem sokat nem mondanak. Egy kb 20-25nm-es nappaliba kellene.
Árakkal nem nagyon vagyok tisztába szóval igazából nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy a linkeken lévő cuccok nem épp az olcsó kategóriába esnek, igaz nem néztem utána, csak így ránézésre -
Neurotic16
csendes tag
Üdv emberek! Nagyon nem vagyok otthon a témában, de valamikor a nem túl távoli jövőben erősítőt és hangfalakat szeretnék venni egy led-es Samsung tv mellé amihez majd később egy pc is becsatlakozhat.
Főleg film nézéshez és majd a későbbiekben talán játékhoz is szeretnék venni egy erősítőt és hangfalakat amik azért egész jól szólnak.
Nem akarok falat bontani a hangerővel és a diszkó zenét sem nagyon csípem úgyhogy ilyen irányú igényeim nem nagyon vannak, csak tisztán szóljon.Szóval a kérdés, hogy mit, hol és mennyiért érdemes venni?
Előre is köszönöm a válaszokat és bocs ha már hasonló jellegű kérdés volt, olvasgattam kicsit a hozzászólásokat, de mindet nem futottam át, van elég sok
Ja igen és optikai bemenet mindenképp kell, bár ez lehet most láma beszólás volt, mert a mai erősítőkön már mindegyiken van, de tényleg nem vagyok otthon a témában.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest