- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
mpierre
veterán
Szíjhajtásos volt, kettő is. Az első 2 évet bírt, ez egy Lenco gyártmány volt..., a második egy Pioneer volt, ezt inkább elajándékoztam...
Sanci38: "kvarc vagy a stroboszkópos" Részemről nem kikötés, hogy ilyet ne. Egyedül a direkt hajtáshoz "ragaszkodom."
A Technics lejátszót magam is láttam a neten, de hihetetlennek tűnt. Egy telefont azért megér...
-
mpierre
veterán
Sziasztok!
Meglévő hifi rendszerbe keresnék direkt hajtású bakelit lemezjátszót. Olyan 100-150k körül. Lehetőség szerint újat. Az erősítő rendelkezik gnd csatival is. Van valakinek javaslata? Amiket a neten láttam nem győztek meg... -
mpierre
veterán
válasz
Gabor970 #24954 üzenetére
Ha cserére adnám a fejem, akkor mi jöhet szóba erősítőben?
Elvárások: CD, Deck, Phono bemenet, rádió, VHS hang, TV hang, htpc hang, 5.1 (5.0). Olyan 60%-40% a megoszlás a filmnézés és a zenehallgatás között.Rápillantottam két gyártó idei produktumaira (Onkyo, Denon), de nem estem hanyatt a bemeneteken. Az AV erősítőknél átáltak a rádió + videós tartalmakra (tv, bd, dvd, game, hálózat (?ez minek?)), phono bemenetet egyiken sem leltem. Csak a szeteró erősítőkön. Most innét úgy tűnik, hogy ebből a szempontból a Technics lehet jobbán áll, pedig nem is gyártják már.
-
mpierre
veterán
Uraim!
Egy elég "öregecske" AV erölködő és dobozai közé keresnék kábeleket.
Technics SA-DX930 AV erősítő, illetve Tecnics SB-T200 dobozok közé. Jelenleg - immár 6 éve - egy 12 nm szobában nyomorognak. A közeljövőben átkerülnek egy nagyobb, durván 30 nm-es nappaliba, tehát a meglévő kábelek rövidek lesznek. A mostani kábelek 2,5mm2 felületűek, ezt ~12 évvel ezelőtt vettem, oxidáció mentes rézkábelként. Azóta beigazolódott, hogy kamu. Mit javasolnátok?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest