- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
Aktív témák
-
törölt tag
Egy barátomnak van egy faja B&W szettje, én azt nézegettem egy időben mozihoz, neki Yamaha alatt szólnak, meggyőző. A magas - nekem - kicsit sovány volt, de ezt sokmindennek be lehet tudni, de a közép.. mmm ..
-
törölt tag
válasz
Winzsolt #3601 üzenetére
TX-SR 601E-m van, a 600-as nem csak ráncfelvarrt változata.
Az erősítőt imádom, előtte Yamaha volt, amibe a villám belecsapott (azóta hálózat cserélve lett átépítéskor).. nem bántam meg a cserét, ég és föld (nekem).
Mondjuk a különbségek jó hangfalakon, pl. Audio Note, már kijön.
Nem szól rosszul azért a Klipsch sem ;) de hihetetlen, hogy egy "snassz kis szutyok" AN a maga selyem dómjával és kétutas kisdobozával hogy lezenéli ezeket.
-
törölt tag
válasz
szebike001 #3457 üzenetére
Szia,
én a KEF-et venném, a Klipsch tölcséres (nem csoda hogy marha jó az érzékenysége) de ezzel egy időben a hang már el is bukott itt, gyenge iránykarakterisztika, és ha nem pont a tűzvonalban, előtte ülsz, azonnal kevesebb decibelt kapsz, zavaróan kevesebbet.
Ha Magadnak kell, nincs asszony, nincsenek haverok, és nem ülsz néha a kanapé közepe helyett a szélére, akkor ajánlható, egyébként meg ..
.. nekem "arcba tolakodó" a hangja kicsit, de nyilván nem egy kategória már így önmagában mint "Klipsch" sem egy Magnat-tal vagy hasonló kakival.
-
törölt tag
válasz
adriankoooo #3410 üzenetére
Ha SPDIF-en kötöd, édesmindegy, milyen a zajtkeltő eszközöd, míg digitális szinten vagy (amúgy ez sem igaz, de nem vagyunk szőrszálhasogatóak).
Ami inkább már számíthat, számomra legalábbis, hogy mondjuk a különféle surround-os kodekeket és algoritmusokat (A3D EAX stb) támogató profi játékok hangját képes legyen valamilyen DTS/DD/HD audio folyamba áttömöríteni a hangkártya (vagy a CPU)..
.. vagy legalább egy DD/DTS passthrough, de az sovány nekem..
De ha ilyen extra igényed nincsen, tökmindegy igazából min kötöd.
Minőségromlás van minimális, de nem hallod meg, olyan elenyésző. Például szar kábelen, vagy helytelen impedancián a digitális jel is torzul, ezekben pedig nincsen hibajavítás, ami ezt rendesen kiküszöbölné (nem úgy mint az adathordozók esetében például, hiába van egy pici karc a CD-n vagy DVD-n, amit a fej mondjuk 1 helyett 0-nak értékel, a hibajavító kód mögötte korrigálja, és az adat tökéletes marad végül). A szarabb minőségű jelből viszont a DAC sem olyan minőséget produkál, ugye szarból nem lehet várat építeni. De az egyáltalán tapasztalhatósági értéke ennek sokkal-sokkal parányibb annál, mintsem vitázni kelljen erről bárkivel is.
(Mondjuk az optika sincs olyan minőségű, mint a coax vagy hdmi, mert 2 konvertálás is van benne kapásból, fémről fényre és vissza, ennek ellenére számítógépet inkább érdemes optikán kötni, ugye ismerős jelenség mikor a gép analóg kimenetét RCA-n kötjük az erősítőbe és búgó 50Hz stb.. minden szar van a hanggal, digitálban persze jó, de a zavarok attól még megvannak, na ezek a zavarok a fémes kapcsolat puszta hiánya miatt nem mennek optika esetén át az erősítőbe, korrektebb erősítőknél pedig hiába visz át a gépből zajt a HDMI, az audio és video áramkörök között elég nagy "szakadék" van, ahol a zavar gyakorlatilag elvész)..
-
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest