- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
jayjay #14252 üzenetére
2 hónappal ezelőtt meghallgattam az Emotiva egyik processzor-végfok kombóját és meglepődtem, mert az áránál sokkal jobban szólt.
Nem Linn Majik kategória, de azért figyelemreméltó. Kínálatukban szerepel 2 és 3 csatornás végfok is. A Streamaudiónál meg tudod fülelni az ötcsatornásukat, szerintem érdemes.
A Parasoundot nem lőném ki a helyedben, létezik elfogadható árú végfoka is. Magamnak azok közül válogatnék. -
BBéci
legenda
válasz
jayjay #14237 üzenetére
Fényt hoztál az éjszakába!
Végre valami izgalmas téma!
Az Audionet Sam, Linn Majik hangzását ne keresd házimozi erősítőben, semmi értelme. Csak valami elő/végfok páros lenne összemérhető velük, például Lexicon, Parasound, Krell, vagy éppen az emlegetett két gyártó sokcsatornás termékei.
Szerintem házimozi erősítőre nem feltétlenül szükséges kiadni többmillió forintot, ha a zene az elsődleges.
Egy processzor/előfokhoz csatlakoztatott kétcsatornás high-end végfok a frontsugárzók számára, plusz egy alacsonyabb osztályú audiofil végfok a center és a háttérsugárzók meghajtására egész kellemes összeállítás lenne.
Cantonból hatalmas a választék, Karat, Reference, Ergo, mindegyik kiváló. Az emlegetett erősítők szintjéhez már el lehet gondolkozni Focal Electra szetten is. -
BBéci
legenda
válasz
jayjay #10492 üzenetére
Monitorból a Silver klasszisokkal jobb a Bronze-nál, ahogy a két Polk sem egy kategória.
Mindenképpen hallgass meg néhány Nubertet és a kifutó Focalok, Quadralok között is akadnak szuper vételek.
Azért nem Canton Ergót vettem, mert macerás lett volna behozatni, akkor még nem voltunk EU tagok. 3 éves modelleket féláron lehet kapni. -
BBéci
legenda
válasz
jayjay #10348 üzenetére
KEF-ből és Heco-ból nem írtál konkrét típusokat, így nem tudok mit mondani.
A Canton Ergo széria a kedvenceim közé tartozik, de a Monitor Audio Silver sorozat is tetszik.
Polk RTi A dobozokkal is együtt tudnék élni, bár kicsit erőszakosnak szoktam nevezni a stílusukat, inkább rockzenére alkalmasak, mint akusztikus jazzre. -
Vidala
senior tag
válasz
jayjay #10348 üzenetére
Szép lista, de csak úgy fogod megtalálni ami neked tetszik, ha meghallgatod őket. Az ajánlás segíthet, de nem biztos, hogy célravezet. Pl. én csak ajánlani tudnám a JBL ES szériát, de lehet hogy épp azt hallgattad és nem tetszett. Bár szvsz az inkább a Northridge lehetett (nagyon különbözik a kettő, még ha túlzásnak is érzem amit írtál). Ahogy pl. a Polk TSI vagy RTI-je sem egy kategória. Utóbbi határozottan jobb cucc, persze drágábban (ezt is tudnám ajánlani). Én ennek kb. a felét se hallottam személyesen persze, de a másik felénél is elég nagy a szórás mind árban, mind minőségben ill. karakterisztikában.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest