- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
arpi145 #32157 üzenetére
ujonnan az általam árult erősitő 1000DM volt.denon 500asát tudom,amit most lehet kapni,h jelentősen rosszabbul szól,ez ma alapmodell.
mások szerint a 700as is rosszabb.ez az erősitő nagyságrendileg olyan hangminőséggel bir, mint a denon 2309esem,bár más előnyökkel,hátrányokkal.de ez 240rugó ujonnan,és házimozierősitő.
a hk6500as uj korában nem alapmodell volt.alatta ment a 6100,6300as.
el tudnak romlani,de a 2 éves frissen lejárt garijunak is megvan az esélye.egyébként normálisan használt sztereo erősitőről még nem is hallottam,h elromlott volna.maximum potméterek szoktak recsegősödni,majd elromlani.vagy a sokat ment készülékek kondenzárota tud kiszáradni,ezt meg úgy lehet észrevenni,h laposabb lesz a hangja.enyém konkrétan mindkét feltétel alapján,mintha új lenne.külsőre detto.a kapcsolaási rajzuk hozzáférhető,egy műszerész simán javitja.
a rotelem is túl van sztem már egy nagy javitáson.ez ugyanis 220Vra készült,230Von melegedett,ezzel elődök szivtak,én meg azért,mert valami konktakthiba benne maradhatott.szóval,ebben sztem többiek is egyetértenek,ha 150ből kell évekig hallgatható láncot összerakni, akkor uj erősitő(és egyáltalán DACon kivül bármi új) minőségi szempontból nem éri meg.DAC is azért új,mert mostanában lett igazán divat,és olcsón jó hangot mostanság kapni.bár a vibámat akksival meg lehet kapni kb 10e FTért,amiért esélytelen versenytársat találni.
-
python1
veterán
válasz
arpi145 #32157 üzenetére
Ha újban gondolkodsz akkor erősítőt minimum 60-tól és a hozzávaló hangfalpárat 120-tól nézegess.Szabály, az erősítő árának legalább a kétszereséért kell hangfalat vásárolni.
Amit mi ajánlottunk annak az új ára volt kb 100ezer, abból indulj ki,hozzá használtan 60-80-ért már jobb hangfalat tudsz vásárolni aminek minimum a kétszerese az új ára pl ez is:[link]
-
python1
veterán
válasz
arpi145 #32134 üzenetére
bajnokpityunak van egy harman/kardon erősítője eladó,[link] nagyon jól szól dinamikus,és a sztereó képe is szép,nem melegszik ami mindenképpen pozitív tulajdonság,rendesen megépített gépezet,pár napja hallgattam.Ehhez kellene nézni valami faszájos hangfalpárat.
Persze ez csak támpont.
-
python1
veterán
válasz
arpi145 #32132 üzenetére
Viszont arra nem kell valami drága cucc és annyira minőségi sem,gondolom azért hosszútávra is gondolkodsz,változhat még a zenei ízlésed.Milyen forráskomponensekről hallgatod,kell-e digit bemenet az erősítőre,kényelmi funkciók (távirányíthatóság)később nehogy problémáid legyenek ebből.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest