- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
cekkk
veterán
Szia!
A dune fórumán, pedig pont azt mondják, azt tapasztalták, akik áttérek az analógra, hogy jobb lett, nem pedig rosszabb.
Viszont ha rosszabb, akkor nekem minimum egy HK 3490es erősítő kellene, hogy amin már van digitális csatlakozó.
De egy felhívás. Ha van itt debreceni sztereó tulaj, akinek van rajta analóg, és digitális bemenet, bármilyen erősítőjén, ahhoz szívesen elmennék, és elvinném a Dunét egy próbára.
-
cekkk
veterán
válasz
#09634560 #23592 üzenetére
Viszont most azon agyalok, hogy lehet venni kéne egy H/K sztereó erősítőt. És össze kötni a Házimozi erősítővel . sztereóval a két frontot hajtani. A dunéből meg analógon összekötném a sztereót, és ha zenét akarok hallgatni, akkor csak a sztereót kapcsolom be, ha meg filmezek is akkor mint a kettőt.
-
cekkk
veterán
válasz
Dorian #23588 üzenetére
HÁt én meg pont az olvasom.
Meg mondjuk a PChotline sem hülyeségből demózta analóg kimenettel a Dunét a HÁzimozi és HI-Fi shown. Bár irreális értékű kábelekkel
Szerintem te arra gondolsz, hogy torzított. De az meg azért volt, mert a Dune alapból maxra rakta a hangerőt, viszont ha 0Dbre állítottad, akkor megszűnt ez a gond. És a legújabb frimba a max hangerő a 0db, de lehet állítani valamit külön, hogy efelé is tudd emelni.
-
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #23583 üzenetére
Én úgy használom,hogy hdmi tv-be, tv-ből optikai kábel erősítőbe.
Ez a mondatod zavart meg engem. Viszont a coax bementetről látod én el is felejtkeztem.
Viszont azon nem tudom, hogy átmennek-e a hd hangok. Mindjárt utána olvasok.
Szerk:
Azt olvastam, hogy az sem kezeli a HD hangokat. -
cekkk
veterán
válasz
python1 #23581 üzenetére
Szia!
Milyen TV-d van, és milyen lejátszót használsz?
Mert pl ha dunével zenét akarok hallgatni, akkor ahhoz be kell így kapcsolni a TV-t. (az új frimmal már a kijelzőn is megjelennek a mappák, és a menük neve, így nem kell bekapcsolnom)
A másik, ha DST_Hd vagy DTS-MA vagy TRU-HD hangot nem tud az optikai kábel továbbítani, kicsi a sávszélessége , meg szerintem a tévéd sem, és így azokat, sajnos ellehet felejteni, bár ha olyan hangfalaid vannak amiken nem érzékelnéd a különbséget, akkor ez teljesen jó megoldás, amit te írtál. -
cekkk
veterán
válasz
Pgabor79 #23577 üzenetére
Szia!
Nekem H/K 255ös van
Dunén van analóg hang kimenet, azt hozzá tudod kötni a 255ös analóg 5.1/7.1es bemenetéhez. (Denonon és Onkyon nincs)
De ebben az esetben a Bd lejátszót már több csatornás analógon nem tudod össze kötni, marad a Hdmi de akkor be kell kapcsolni az erősítőt.Vagy két hdmi kábelt használsz. Az egyik megy a erősítőbe, a másik a tv-be, és attól függ, hogy akarod használni, azt dugod a lejátszóba. De ez így kényelmetlen lehet.
Az stb-n nem tudom milyen kimenetek vannak, de az össze kötheted mondjuk a tv-vel, és ha van analóg kimenete, akkor az mehet az erősítő sztereó bemenetére. -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23383 üzenetére
Akkor olvass vissza kicsit.
Nem rég lett linkelve ez a CD lejátszó, vagy si már nem ezen az oldalon, hanem az előzőn.
[link] -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23375 üzenetére
Csak egy ötlet volt, hogy jobban jársz ezzel a progival mint a neroval.
Nekem a saját tapasztalataim ezt mutatták. Meg ez ingyenes, és xbox360 játékot is ki tud írni, nem úgy mint a nero -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23372 üzenetére
Szia!
Annó amikor én még cdre írtam ki a zenéket, hát a nero néha katasztrofális dolgokat csinált. De nem csak a zenei cd-vel. Nem is ok nélkül nem ajánlott a használata.
Javaslom neked a imgburn nevű progit. Ha olyan anyagod van amihez nincs készítve .cue fálj a itt megtekintheted hogyan tudsz magadnak létre hozni. Bár ajánlom az olyan lemezek letöltését, ahol ez is elvan készítve, nem biztos, hogy minőségibb az olyan, de látszik, hogy foglalkoztak vele.
-
cekkk
veterán
válasz
#09634560 #23369 üzenetére
http://www0.uk.shopping.com/Harman-Kardon-HD-755-CD-player/info
Megnéztem a user manuálját és abban is ezek a méretek vannak.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23312 üzenetére
ez is
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23312 üzenetére
Ez a szállítás érdekes dolog.
Nekem barátnőm ilyen területen dolgozik, és a szállítást számold 0.8 euroval/km. azaz ha egy egész kamionnal hoznak és darabra leszámolva nem olyan vészes. Bár a harmannal a garancia úgy van itthon, hogy házhoz jönnek érte.
De régebben mondta nekem egy kereskedő, hogy ha egy termék itthon olcsóbb mint, kint Németben, akkor van jó ára, ha drágább akkor pedig túl van árazva.
Ez nem tudom még mennyire álja meg a helyét manapság. -
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #23300 üzenetére
Csak nálam sajnos barátnő annyira nem merész., hogy cserélgessen bármit is
Az pedig nem tartom reálisnak, hogy haza viszem és én magam cserélem, mert akkor már úgy is várok valamit a kábeltől.
BBéci
Régebben írtad, hogy egy kivetítőn hozott jelentős javulást egy drágább hdmi kábel.
Na most szerintem ha egy megfelelően beállított, és állványra szerelt géppel ezt a jelentős különbséget lelet fényképezni, és egy megfelelően kalibrált eszközön meg lehet jeleníteni, mert ha van különbség a két kép között az látszani fog.De az ajánlatom még mindig áll ha jobb idő lesz. Legfeljebb elhívjuk sifrfer kollégát is úgy is itt a közelbe lakik, és beszélgetünk egy jót.
Én sok dologról nem tudom, hogy működik, de szerintem ti nektek is van sok olyan amit nem értetek , de én meg akarom érteni, miért is van hogy jobb lesz tőle, vagy miért nem lesz jobb tőle. Az hogy hallom nem magyarázat nekem.
De zárom is ezt. Mert már nagyon off.
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #23292 üzenetére
Én értékelem és minden tiszteletem is az övé.
Akkor felhozom példának a Total Caros srácokat. Akik nem csak írnak róla a kocsikról, hanem szerelik javítják és pofozzák is őket. Értenek minden porcikájához a kocsiknak.Viszont tesztben még mindig benne lennék, egy pár emberrel, mert az adná meg az igazi eredményt. Nem pedig a egy-egy külön álló ember véleménye.
Sanci közben én is erre jutottam.
De nem is értem miért ajánlották az a tömör kábelt
Vagy is megkérdezték mennyi a hangfal és egyből ezt mondták, már mint a tömör rézt -
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #23286 üzenetére
Én meg próbálom meg érteni, és értem is.
És el is fogadom, hogy van aki hallja van aki nem.
Most ne haragudj meg, ha elviszed a kocsidat egy szerelőhöz, szépen elmagyarázza, hogy mi a baja, de megjavítani nem tudja mert az alapokkal nincs tisztában, akkor az hiteles?Vak tesztben pedig benne vagyok bárkinél aki vendégül lát.
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #23279 üzenetére
Majd 0.1es kábelt veszek
Most azon morfondírozok, hogy h a tömör réznek van nagyobb felülete vagy a csavart sok apró rézszálból össze állítottnak.
Ennyire hülyének nézel, hogy amit Sanci leírt azt nem értem meg?
Jah h nála nincs placebo hatás? Amikor dabadabnak azt mondja azért nem sikerülhet a vakteszt mert nem hisz benne? Ez tényleg nagy indoklás. Meg szerintem aki ilyenekről ír cikkeket, és oszt tanácsot, szerintem attól hiteles, hogy nem csak tapasztalat, hanem elméleti tudás is rejtőzik mögötte.
De részemről lezárva.
-
cekkk
veterán
válasz
Vidala #23272 üzenetére
Szia!
Egyet értek veled.Bizonyos dolgokban. Korlátok tényleg vannak, és lesznek is. De mivel sokan írnak róla, és sokan készítenek is ilyen dolgokat, ezért valami alapjának kell lenni-e.
És ennek az alapjára lennék kíváncsi. Na most én úgy gondoltam, aki ezzel foglalkozik annak azért van róla sejtése miért is van ez.
Vissza olvastam dabadab és BBéci beszélgetését a Hdmi kábelről, és a vége az lett, hogy ne menjen dabadab mert nem hisz benne és ezért úgysem fogja látni. Pedig mondta, hogy visz normális fényképezőt állványt, és szerintem ha azzal ha ledokumentálta volna akkor hitelesnek is lehetett volna, mert ugyan olyan fényviszonyok között ugyan azzal a képkockát lefényképezve ugyan olyan beállításokkal meglehetett volna látni a különbséget. Viszont ez h nem hisz benne hát most erre mit mondjak? Hinni a templomba kell. (Már nem akarok senkit megbántani)
Egyszóval nem utasítom el a jobb tápkábelt, viszont ami a cikkben volt az hülyeség. Tudom, hogy mint lehet javítani fokozni, de ésszerű keretek között.robi0604
Én nem az erősítők és a hangfalak olcsóbb és drága változata közötti minőségbeli különbségekről beszélek, az számomra teljesen egyértelmű.
Hanem vannak dolgok amik kicsit túl vannak misztifikálva, és ha rá kérdez az ember, akkor a válasz hallgasd meg, de ha meghallom, és észre veszek különbséget, és megkérdem, hogy ez most miért jobb, arra már nincs válasz. -
cekkk
veterán
válasz
Dorian #23262 üzenetére
Dorian!
Vak tesztet végeztél?
Amúgy így jön ki a az agy mint képzeltbe magának nálam.
Ugye azt javasoltátok, hogy ha van egy lejátszó egyből menjen a képe a tvbe, és a hang az erősítőbe.
Amikor hozzá jutottam a 255ösömhöz kipróbáltam, és tényleg másabb lett a képe, gondoltam én.
Na haveromat át hívtam, meg otthon volt barátnőm leültettem őket, lejátszottam egy film részletet, majd kizavartam őket a szobából kábel be közvetlenül a tv-be, újra lejátszottam azt a jelenetet, és nem vettek észre semmi különbséget.
Na azóta én sem látom.
De mivel itt erről olvastam, és ez rögzült bennem, így egyből úgy láttam, ahogy az agyam akarta.A pénzes össze fügéseddel, pedig nagyon is egyet értek. Először egy sony srt-dg520as erősítőm volt system fidelity hangfalakkal. Anno két éve kb amikor kérdeztem róluk, azt mondták, áh ez semmire nem jó, spórolj vegyél drágábbat. Na én nem vártam mert ennyim volt rá , és nem úgy megy nálunk, hogy apuci kell házi mozi és nesze fiam itt a pénz és vedd meg. Ennyi volt és kész. De nem bántam meg, mert közel két évig élveztem és mostanában kezdtem el érzékelni a korlátjait. És szerintem ha valakinek csak X forintja van addig vásároljon, és nem fogja megbánni, mivel nem lesz otthon mellette a 2szer annyiba kerülő rendszer.
-
cekkk
veterán
Szia!
Már ne haragudj meg, de amíg nekem olyan szakemberek, akik szakmailag elismertek és szakmájuk kiválóságai (aki a tornyokat telepíti pl az ő szintjén csak 8-10 ember van a világon, és nem véletlenül, volt pl Kanadában tornyokat telepíteni, mert az amerikai kontinensen nem volt aki elvállalta volna 6 hónap alatt, ő meg csinálta 3 alatt, vagy pl Egyiptomban is ő csinálta, vagy Monacoban is, Európában 8 ország felügyelete tartozik hozzá. És volt olyan h Szlovákiában leállt a rendszer, és kb 20 perc alatt helyre hozta ) és amíg nekem az ilyen tapasztalattal rendelkező barátaim, vagy éppen apukám azt mondja, hogy a cikk írójának fogalma nincs arról amit ír, és engedd meg, hogy higgyek nekik.
De pl hiába húzol ki újabb "ösvényt" mert a másikról úgy is bezavarja akár egy turmixgép akár egy mosógép. De a szomszédod is beszennyezi a hálózatot, ha elindít egy mosógépet pl.
Én is mehetnék repülős fórumokra, vagy iratnék cikkeket, mert apum révén több magán repülővel és helikopterrel repültem már az itt jelenlévők többsége. De a tapasztalat nem egyenlő a szakmai tudással.
Ott van apum 60 éves még mindig folyamatosan tanul, mivel repül már vagy 40 éve de minden évben vizsgázik, belőle, mert érteni is kell, hogy mit csinál, nem csak a tapasztalatokat megosztani, és ő is olyan, addig nem szól hozzá, amíg nem érti meg.
Vagy vegyük pl a vitorlázó repülőket példának, van amelyik jobban tud termikelni és van amelyik nem. De nem azért tudd jobban, mert ezt érzed, hanem a felépítése miatt, fejlődött a technika a fizika, jobban tudnak tervezni, de mindennek meg van az oka, amit tudományosan alálehet támasztani.A kocsis példádra annyit tudok, mondani, hogy sajnálom, ha nem akarod, megérteni miért lesz jobb a kocsit dinamikája attól, hogy jobb üzemanyagot veszel, mert ezektől az apróbb és nagyobb tudásoktól fejlődünk és leszünk jobb emberek, Nem a sötét középkorban élünk, hogy el kell hinnünk mindent.
Annyit akarok mondani még, hogy egy ember akkor lesz hiteles, ha ért ahhoz amit csinál. Ezért sem szeretem a hifi boltokat. Amikor legutóbb is bent voltam, olyan égbekiáltó hozzá nem értő dolgokat mondtak, hogy lefordultam a kanapéról.
Ne haragudj de ezek most kibuknak belőlem, de te azt mondod , hogy jobb lesz azzal a megszakítóval, de nem érted miért, de javaslod másoknak, mert hallja az ember, ez szakmailag nulla.
Mivel még mindig szakmai fórumon vagyunk és nem pedig egy ezoterikus oldalon,ahol éppen a szellemekkel suttogunk, így szerintem ha valaki valamit javasol, akkor ugyan azt már tudja alátámasztani valamivel, és ne csak azzal, hogy de hát hallod.
Vannak akiket ez is érdekel, pont ezért jön egy ilyen fórumra, és nem csak a mellébeszélést akarja hallani.Azt pedig, hogy te közép iskola óta nem fejlesztetted az ilyen jellegű tudásodat, sajnálattal hallom. Ha elmegyek és meghallgatok rendszereket, én is letudok vonni következtetéseket, hogy ez jobb, rosszabb, de érteni is szeretném a miérteket.
Viszont egy békéltető repülést feltudok neked ajánlani, és ott eltudunk vitatkozni az ilyen szakmai kérdésekről is.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23253 üzenetére
Ha szereted a csillagászati híreket és érdekel a tudomány akkor olvasd el ezt a könyvet vagy ezt a neten
Választ már úgysem kapok, nem vagyok rá méltó!
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23248 üzenetére
Megkérdezhetem hogy te mit tanulsz?
Mert számokkal mindent lelehet írni.Vannak anomáliák, de ugye ezek erősítik a szabályt. De hogy a matematika és itt nem az összeadás és kivonásra gondolok, arra azt mondom egy csodálatos tudomány.
Van itt a Debreceni egyetemen egy két nagyon jó oktató akiknek az előadói képességük is a helyén van, és volt szerencsém őket meghallgatni, akkor jöttem rá, hogy mindenre jó, és milyen érdekes dolgokkal foglalkoznak. -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23239 üzenetére
Már ne haragudj meg de:
(#23225) fatallerror
ez a lelki dolog meg h bemagyarázza h jobb a jobb kábel meg hülyeség,(#23239) fatallerror
tudom h mire képes az agy, agyban dől el minden,de itt már mást mondasz ugyan arra
Na de ez már szőrszálhasogatás.Meg kell hallgatni, és ha jobb akkor jobb, ha nem akkor nem. Én hallgattam ezeket a FOQrezgés csillapító lapokat, Mission Monitor audio És Dali IKON hangfalakon is. Egyedül a Missionnál értékeltem változást, de ott sem annyit h én ezért fizessek.Amikor az egyetemen meg a fizikusoknak megmutattam a specifikációiját mosolyogtak egy jót rajta.
De én még mindig a Miértre vagyok kíváncsi.
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #23236 üzenetére
De ki beszélt itt agyhalottságról?
nálam a Kácsánál úgy nézett ki felhívtam őket, mondom Dali concept hangfalhoz kéne kábel.
Megkérdi mennyi a hangfal. Elmondom, erre azt mondja h ez a 2600ft/méteres kábel kell. Nem az, hogy hét hát ehhez a hangfalhoz ez illik ezért meg ezért, hanem mert az árához ez illik. -
cekkk
veterán
válasz
dabadab #23231 üzenetére
Ez inkább fatalerrornak szól de ide is vonatkozik.
Hallottál már a Ivan Petrovics Pavlovról?
Ha igen akkor tudod milyen tesztet végzett. Ugyan az van, ha sokat látsz valamit , és valamiről azt írják sokszor hogy rossz ez rögződik benned, és automatikusan elutasítod, vagy azt veszed le a polcról. Ezért is van pl a reklámujságok minden oldalán nagy betűvel a cég neve logója hogy rögzüljön benned, és oda menj. de lehetne ezen még sokat agyalni, hatalmas az amit velünk megtudnak tenni a marketingesek. Én épp Steve Jobsról olvasok könyvet és az előadói karizmatikusságáról Mert imádom azt az ember, hogy mindent eltud adni, attól függetlenül, hogy nem vennék apple terméket -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #23225 üzenetére
Én egy szóval nem mondom, hogy nem jobb!
Az meg, hogy az agy mire képes. Erre csak annyit, hogy csodákra
Olvas egy kicsit utána, hogy mire képes.
De mivel ez egy "szakmai" fórum így szerintem feltehetek ilyen kérdéseket.
Piac épül arra ami paraszt vakítás?
Mondjak rá példát?
Emlékszem hogy te azt írod jársz edzeni. Akkor a fogyó kúrás tabletták mik?
Vagy a legújabb őrület a Acai Berry amire azt mondják, hogy isteni fogyasztó szer. ezt adják el az embereknek több 10 ezer forintért közben pedig a ittegy cikk, hogy pont arra nem jó.
Itt van egy példa. De szerintem te is tudsz sok ilyet.
Mert szerintem valaki attól hiteles, hogy amit csinál ahhoz ért.
De ez már nagyon off.És szerintem igen is sokszor keresni és meg kell érteni a miérteket, nem csak használni.
Én csak erre vagyok kíváncsi. -
cekkk
veterán
Már ne is haragudj meg BBéci, de ez nem válasz! Ez a kicsit begyepesedett hifista megrögződés. Az hogy hallom a fülemmel, az abból is lehet, mert tudom, hogy milyen a kábelt tettem bele és az agy nagy úr és jobbnak érzem. Most olvasom Darvas Lászlóról hogy egy Magyar-Német szakos Bölcsész.
Egyik villamos mérnök ismerősömnek elküldve ezt a cikket ennyit írt vissza:A tekercs, amelyen a feszültségnek keresztül kell futnia, a valóságban csaknem 10 mm átmérőjű." ezt a cikkből idézte
Szerintem aki ilyet leír, annak fingja sincs, mi az elektromosság.
Megkérdezhetem neked milyen végzettséged van? Nem személyeskedek félre ne értsd.
De a cikkben semmi konkrétum nincs, és te sem válaszoltad, meg, hogy miért lesz jobb.
Vannak a fizikának törvényei,amiket változtatni nem tudunk, és ott egy szűk kereszt metszet a villanyóra.Az hogy ilyet írsz hogy:"azzal nekem nincs tárgyalnivalóm." már ne is haragudj de ezzel nem válaszolsz, és nem kell velem tárgyalnod. Főleg ha nem tudod meg magyarázni. Akkor mond meg, hogy nem tudod miért van, nem értesz a fizikához, elektromossághoz, de ne ennyivel intézzük el. Meg kell hallgatni persze, de aki érteni is szeretné azzal már baj van?
-
cekkk
veterán
BBéci !
Régebben linkelted ezt a cikket. Most megmutattam, apumnak aki mögött legalább 40 év tapasztalat van (saját erősítőt rádiót épített és stb).
Na most szerinte ebben a cikkben semmivel nincs alátámasztva az, hogy attól, hogy kicserélte a kábeleket az Villanyórátol a falig jobban kellene szólni. Meg mutattuk annak aki nálunk dolgozik, szintén hasonló tapasztalatokkal bír mint apum és az ő bátyjának aki Villamos mérnökként végzett é, jelenleg épp mobiltornyokat telepít szóval a tapasztalat ott is meg van. És szerintük az h a házba bejön egy rossz vezetéken amivel, nem tudsz úgysem mit csinálni, attól ez nem lesz jobb, hogy onnan vastagabb drágább kábelt szerelsz be, mivel pont az a szűk kereszt metszetettel nem tudsz mit csinálni. . De ha neked van olyan cikked, vagy valaki már írt, és fizikai mérésekkel analizálásokkal vagy esetleg spektrométeres mérésekkel ezt bebizonyították, hogy ez tényleg jobb lesz, akkor megkérnélek rá, hogy linkelj már be egyet. -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #23139 üzenetére
Pont mesélt nekem a PS Audio Duet Power Centerről.
Elgondolkoztam majd a későbbiekben egy ilyen vásárlásán.Most nézem, hogy nem is lehet kapni ilyet.
Vagy csak nem jól keresek -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #23137 üzenetére
Elnézést rosszul fogalmaztam
Miből gondoltad, hogy ha van neki PS Audio Duet Power Center, akkor ő szegedi?
Csak nem az ATC-sek árulják ezt? -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #23135 üzenetére
Hajdúszoboszlói
Nem rég beszéltem vele, és itt dolgozik Debrecenben így könnyen megoldhatnám a letét ellenében való meghallgatást.
Bár kicsit olcsóbban ide tudná adni. Így körülbelül ugyan ott jönnék ki ezzel a kábellel mint a másikkal. Csak a Kérdés h a Dalihoz meg a H/K 255ös megéri-e venni egy ilyet. Vagy a másik is csak a kábel 13000 lenne plusz csatlakozók.Már csak Excaliburt kellene elérnem ez ügyben, hogy a centerhez mennyiért csinálna egy ilyen kábelt.
Bár ahogy olvasgatok ezek jóval jobb minőséget képviselnek, mint a neves gyártók kábelei.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #23133 üzenetére
Persze össze szerelik, csak nekik nincs ilyen dugójuk (Nakamichi), és jókat olvastam róla. Hát a forrasztás itt debrecenbe nehzéz lesz, de otthon van minden.
Mert az egyik része a vállalkozásnak pont javítással foglalkozik.
Bár most ezt nézegetem. Excalibur készítette, csak majd ebből kéne csináltatnom egyet a centerhez is. Halottad már az ő kábeleit? -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Na úgynézki meg vannak a hátsók is a Dali concept szettembe.
Concept 1esek újak 34900 ftért
Már csak egy centert kéne találnom olcsón -
cekkk
veterán
válasz
Dorian #23004 üzenetére
Sajnos nem. Bár annyit tudok segíteni, ha bent járnak a szüleim Debrecenben haza viszik az erősítőt és Szolnokok elmegyek vele ha te is eltudsz jönni. Mivel nekem itt nincs bent autóm. De az kb Fél út és akkor majd később mehet a csere.
De először Leannel cserélek.Bár most nézem milyen erősítőd van. Veled akkor tudok cserélni ha tudsz adni analóg kábelt, mert most nekem nincs. HDMI-n megy a dunéből a hang az erősítőbe egyenlőre.
-
cekkk
veterán
Vissza is!
Lean fórumtárssal hamarosan erősítőt cserélünk, ő adja a onkyo 608asát, én pedig adom a H/K avr-255öset. Esetleg aki Debreceni vagy Debrecen környéki és majd neki is lesz kedve így cserélni 1-2hét vagy 1 hónapig az szóljon majd nekünk.
Legalább meg ismerkedünk más erősítőkkel, és otthon saját rendszerünkön próbálhatjuk ki. -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #22936 üzenetére
Ugyan úgy enged a MM vagy a Saturn is. Mindig azzal kezdem akkor ebből mennyit tudtok engedni. Múltkor is csak telefonon beszéltem velük a Dali miatt és egyből mondta a srác hogy az ár csak tájékoztató menjek be és tudnak engedni. Bár ők nagyobb haszonnal dolgoznak
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #22768 üzenetére
Igen-igen!
Ritka korrekt ember, és nem az elszált árazásával lett híres
Meg tényleg mindenfele dicsérik -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #22763 üzenetére
Pont őt ajánlotta én is itt, hogy nagyon szép állványokat készít!
Valhalla ugye?
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #22539 üzenetére
Ezt BBécitől kérdezd, ő ért ehhez, hülyeséget meg nem akarok mondani.
-
cekkk
veterán
Szerintem már nem azon az 5-10 centin múlna a dolog. De hát a megrendelő szava a szent
fatallerror
Én némelyikbe igen szívesen beülnék!
http://moziszoba.hu/referenciak.html
Na itt van egy olyan mappa, hogy lakótelep, csoda amit oda berendeztek. De lakótelepre mozi szoba a szomszédok szerethetikDe nekik is nagyon szép munkáik vannak.
-
cekkk
veterán
Most nézegetem a streamaudio oldalát, ahol egy szobát rendeztek be úgy emlékszem a Digitális Házimozi újságban is benne volt. De most tünt fel, hogy az erősítőnek ott nem sok szellőzése van, felül semmi oldalt meg éppen.
http://www.streamaudio.hu/index.php?P=szerv -
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #22415 üzenetére
Jaj de utálom ezt a bmw-s és mercis példálózást
-
cekkk
veterán
válasz
Pgabor79 #22317 üzenetére
A H/K nem tudja sajnos.
Bar mondjuk nekem a A dune van rákötve HDMi keresztül csak. Viszont a H/K van analóg csatlakozás(51/7.1) és akkor így közvetlen is tudod a tvre kötni és nem kell olyankor bekapcsolnod az erősítőt amikor nem akarod használni. Bár lehet ha szoftvert frissítenék rajta tudná. Ezt még ellkel olvasnom a H/K oldalán.
-
cekkk
veterán
válasz
ricsik #22314 üzenetére
Jah, hogy arra! hát szerintem ne sajnáld azt a 2-3ezer postát rá. Én is ugy kaptam a harman kardonomat. Semmi baja nem volt. A posta hozta Jtages boxom azzal sem volt baj. Amikor eladtam ők vitték el, akkor sem volt baj vele. Egész megbízható lett ez a posta.
Csak érték biztosításos csomagként kell feladni 50 ezerig 1920 1000ig meg kb 3200 ft és ebbe már ha utánvéttel veszed az is benne van.
Beszélgettem az eladóval, Megbízhatónak tűnik, meg nem ilyen kis hülye gyerek, ha nem korrekt és normális. -
cekkk
veterán
válasz
hello28 #22296 üzenetére
Szia!
A itt a hardverapron, meg a avx meg avforumon is árulj osztraksajt egy Harman kardon avr 255 öset 110ért van kirakva, de ha komoly a szándékod 90ért oda adja neked. vagy bárki másnak isAnnyiért meg tényleg a legjobb vétel, én is ilyet vettem, rengeteg csatlakozási lehetőség jó hang. Szerintem jobban járnál vele mint egy denon 1611 el. Csak nézd meg mennyi csatlakozót lespóroltak róla a tavalyi modellhez képest.
Nekem meg közbe sikerült egy Dali concept 6os párt szereznem újonnan 80ért. Csak még el kell juttatnom Debrecenbe, de legjobb ár volt érte
-
cekkk
veterán
Szia BBéci!
Végülis azt akartam kérdezni, hogy a Dali conceptnek a Mostani ára az a teljesítménnyel és minőséggel összhangban áll, vagy amiket felsoroltam azokkal egy kategória. Mert ugye 2 éve még 140 volt a szett, most meg csak a két front kerül ennyibe, és ez a forgalmazó váltás következménye.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #22081 üzenetére
Szia!
Valhalla készít állványokat, egyedi méretre. kb 40 ezer forintból jön ki egy nála és sokkal jobb minőségűek, mint a boltiak ilyen árkategóriában.
-
-
cekkk
veterán
Szia BBéci!
Lemondtam az Infiniti hangfal szettről.
Most épp Dali concept 6os szettet keresek használtban de sajnos nem nagyon van eladó
Abban a tudatban vagyok, hogy mielőtt a Dalinak forgalmazó váltása lett 150 körül árulták újonnan. Most ugye 209 ezer. Így gondolom ezekhez lehet hasonlítani.Ha viszont újat veszek mozira és zenére (minden félére, épp hangulat függő) akkor ezek közül melyiket ajánlanád te?
Mission M35i Cinema Pack Házimozi HangfalszettMission M34i Cinema Pack Házimozi Hangfalszett
Polkaudio TSi 400 + 200 + CS10 Házimozi Hangfalszett
Mission MX-4 Cinema Pack Házimozi Hangfalszett
Az erősítő egy harman kardon avr-255
Köszi a válaszod.
-
cekkk
veterán
Szia BBéci !
Tanácsot szeretnék kérni tőled!
Ismered-e az Infinity Primus 360as szettet ?
Egy H/K 255ös szetthez szeretnék ilyet vásárolni, mozihoz, és zenéhez (minden félét hallgatok, épp hangulat függő).
Tudom nem egy mai kiadású a hangfal, de a maiakhoz képest melyekkel lehetne egy kategóriának nevezni?
Ha halottad őket szólni a te véleményed mi volt róla?Válaszod előre is köszönöm!
-
cekkk
veterán
Szia Béci!
Én pont tegnap voltam hallgatózni itt debrecenben az alfaav-ban. És ott is voltok ezek a lapok 4-5 hangfalt hallgattam meg, Én igazi javulást csak egy misson szettnél halottam ki, iagz nem olyan jártas a fülem
a többinél én nem vettem észre javulást. Szóval működik ez, csak vagy nem minden hangfalnál tud olyan mértékben javulást hozni mint annál a missionnál vagy mondom az én fülem nem érzékelte
De én is hitetlenkedtem amikor először láttam
-
cekkk
veterán
Igen van még benne üveg gyapot párazáró és még pár réteg tudom h ált 38 centiméter a fal vastagsága, és azt is h erre azt mondják olyan hőszigetelő hatása van mint egy 90 centis téglafalnak. Azért mondtam, hogy általában mert, unokatesómék kint élten Miamiaban és a téglából építkezés az ő elmondása szerint az igazán gazdagokra jellemző. És mivel én nem voltam még olyan könnyűszerkezetes épületben amiben ilyen szintű rendszer lett volna ezért mertem megkérdezni
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nem olyan régen volt szó a multiroomos készülékekről, meg, hogy amerikában ugye megtehetik, hogy felsőbb kategóriás készüléket vegyenek.
Nekem a fantáziámat most azt mozgatja, hogy ott kint a messzeségben a házak többsége ugye ilyen gyors szerkezetes, és ha oda egy komoly házi mozit építenekbe az nem bontja le a házat?Mert ugye a gyors építkezéses vagy fa vagy fém tartó oszlopok és mennek rá az osb lapok? Mondjuk egy olyan amit BBéci ír Arcam 1.5 Kw-os teljesítmény felvétellel és a hozzá passzoló hangfalakkal nem szedné szét a házat?
-
cekkk
veterán
válasz
bozont #12898 üzenetére
Fel kell mindig hívni őket vagy email írni és ha abban azt írják hogy hivatalos a garancia de mikor megkapod a terméked és nem az akkor el kell állni a vásárlástól, és ha fizettetni akarják veled a szállítást ott a mail amiben valótlanságot állítanak. Teszem hozzá az edigital is annó így kezdte a fényképező gépeinek az árulásait, de ők már régen túl vannak ezen és nem is olyan olcsóak mint régen
de tényleg az a legjobb ha hivatalos magyar forgalmazótól veszi az ember, biztonságban érzi az ember magát, hogy ha baj van lesz aki megcsinálja -
cekkk
veterán
válasz
Thuglife #12839 üzenetére
Én egyszer akartam tőlük vásásrolni, de mivel bolti garanciát adnak mindenre így felejtős. Szürke importból származó áruk vannak náluk, ezért tudnak olcsóbbak lenni. Ha nem pesti vagy, akkor felejtős az ott vásárlás. Én debrecenben lakom és ha elromlana amit ott vettem két kör pesti utam lenne, vagy futár, és inkább úgy döntöttem olyan helyről veszek ahol 1-2 ezerrel drágább de hivatalos magyar garanciát kapok.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne h a sony SS-FCR4000 hangfal szett meg ér 39ezret vagy inkább egy jvc? melyiket érdemes szerintetek?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
van valakinek tapasztalata a Samsung HT-TZ315R-el kapcsolatban?
érdemes ezt venni?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest