- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #36193 üzenetére
Hát leírás szerint 75hz, dehát ugye nem biztos, hogy le is megy addig... Frekivágás 80-on van.
Öhm, nálam ez a sub dolog másképp van megoldva, ez miatt is akarnám majd cserélni a rendszert, idővel.. Amint lesz lehetőségem, cserélem a komplett rendszert.
Ugye én a SAL-ban a 25centis mélyeket hajtom, külön suberősítővel.
Dehát akkor asszem a center, és a hátterek is mennek át small-ra.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #36180 üzenetére
Értem, köszönöm!
Ebből kifolyólag, ténylegesen, mi számít adott esetben small/large-nak, Denon-ban Nálam így van. Vagy ezt mi alapján szokták beállítani?
Én annó jó áron vettem a SAL-okat, aláírom máig, hogy nem a legjobbak, de annyiért amennyiért beszereztem őket, annyit megért, annyiért akkoriban nem kaptam volna mást.. De tény, ha Tőlem is kérdez bárki rendszert, nem szoktam ajánlani... Épp ezért, mert tudom, hogy nem a legjobbak..
Tervben van a rendszer cseréje, de az még nem most lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy gyors kérdés, SW módnál a +main az pontosan mit takar? Azt, hogy a vágási freq alatti tartományt ráengedi a többi hangfalra? Csak a frontokra vonatkozik, vagy mindre?
Előre is köszi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #36145 üzenetére
Az Eli szerintem nagyon jó.
Bár tényleg nálam a Transformers az etalon..
Gondolkozom mi van még, amit esetleg így érdemes lenne megnézni..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #36142 üzenetére
Nekem hangban a Transformers eddig ami a favorit, nameg az Eli könyve.
Nálam a Transformers-ben fordult elő hasonló, tehát, hogy bizonyos jeleneteknél kicsit elkalandoztam, mert figyeltem a hangra, és észre sem vettem, hogy már másik jelenet van.
Amúgy, esetleg akkor nézd meg a Sanctum-ot.
Nem biztos, hogy tetszeni fog, de lehet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #36100 üzenetére
Öhm, Én csak kérdeztem... Nem javasoltam..
Nameg, összességében Ő kérdezett olcsóbbakról.. Most ahogy Te is mondtad, ebben az árkaegóriában sok csodát amúgy sem lehet várni, vagy van olyan erősítő, amitől igen?
De amúgy az ár stimmel, AVR-2312 az úgy ~260k.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #36096 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #36040 üzenetére
Értem!
Köszönöm szépen!
Lehet még ma megkapják a frontok is a dugót, attól függ, hogy tudok-e szerezni.. Csak lehet, hogy nem pont ugyan ilyen lesz mint amik az erősítőnél vannak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #36037 üzenetére
Nah, most buheráltam még.. Jelenleg marad az a felállás, hogy az erősítő oldal felöl marad a dugó, 2 fronthoz szereznem kell még 1 párat mivel elszámoltam magam, és 1 párra l lkevesebbet vettem, nade, így is a hangerő kicsit halkabb.. Gondolom befolyásoló tényező az is, hogy csak az egyik oldalon van dugó, ugye a centerem, hátterek csíptetősek.
Annak meg nincs értelme, hogy az egyik frontra tegyek, a másikra ne..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, be"dugóztam" a rendszert..
Az normális jelenség, hogy kicsivel halkabbnak tűnik, mint eddig volt?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Banándugót, hogy "érdemes" bekötni? Gondolok itt arra, hogy az újra megtisztított kábelt "összetekerjem", és úgy dugjam bele a csatlakozóba, vagy mindezt "tekerés", vagyis sodrás nélkül?
Előre is köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
nebulo5 #34849 üzenetére
Ismerős....
Két emelettel alattam lakó mami szokott jönni hébe-hóba reklamálni, hogy hát "szűnjek már meg.."
Mindig kicsit bunkó hangnemben kezdi, aztán amikor rájön, hogy ugyan abban a hangnemben reagálok a mondanivalójára, akkor rájön, hogy lehet normális hangnemben kéne kérdezni, és akkor Én is úgy válaszolok...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés, ezek az erősítők megjegyzik a beállításokat úgy is, ha pár napig nem kapnak áramot?
Belülről sosem vizslattam át annyira őket, hogy észrevegyem, hogy van-e valami dolog bennük ami ehhez kapcsolódna.
-
hackeeeee
Jómunkásember
kabel cinezessel kapcsolatban lenne meg1 kerdesej. megpedig annyi h h erdemes megcsinalni, osszetekerem a kabelveget es cinnel 'befuttatom'?
thx
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Denon erősítőknél, valaki el tudná Nekem pontosan mondani, hogy a Panorama, és Dimension Control mit szabályoz egészen pontos ProLogic II Music módnál?
Asszem felfogtam a használatiból, csak tudni szeretném, hogy biztos jól értem-e.
Előre is köszönöm.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #34730 üzenetére
Tudom, tudja a Denon-om is, csak mindig mikor tudtam volna dugót venni, akkor másra kellett a pénz, így sajna nem sikerült venni.. Külön-külön meg nem fogok dugózni, ha egyszer nekiállok, akkor az összeset.
Olvastam erről is pozitívat, negatívat, ezért is gondoltam, hogy mostmár rákérdezek, hogy Ti mit mondtok rá, hogy érdemes, nem érdemes.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy van-e értelme cinezni a kábelek végét, természetesen mind2 oldalon.
Előre is köszönöm a választ.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
robi-k #33616 üzenetére
Az is csak gyakorlatban 2 mimo-s, azt tudom... Mivel ha ténylegesen 3 mimo-s lenne, akkor 450 megabit lenne...
Egészen pontosan erről a kütyüről beszélek.
Mondjuk most így utánanézve ez is gyengébb jóval, csakmert:
TARGET UDP THROUGHPUT • 40-60 Mbps sustainable throughout a
2500 square foot (230m2) home
SIMULTANEOUS VIDEO • 4-6 MPEG-4 HDTV IPTV streams
(10 Mbps data rate)
• 6-10 MPEG-2 standard defi nitionMondjuk az érdekes az, hogy ezen átmegy a HD Stream is, és nézhető, nem szaggat... És ugye azoknál DD hangsáv jön a képpel együtt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
s7evcsenko #33561 üzenetére
Ez Nálam is így van...
Bár nálam csak sima "Direct" néven fut, gondolom ugyan arról beszélünk..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor arra senkinek sincs semmilyen tippje, hogy egy Marantz SR-5600-t, hogy lehet resetelni, vagyis gyári beállításokra visszaállítani?
(#33551) €uro: Asszem csiptetős, de nem vagyok benne 100%-osan biztos.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #33521 üzenetére
Hű..
Milyet vettél pontosan, ha szabad ilyet kérdezni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Marantz 5600-ban hol található az alapértelmezett beállítások visszaállítása? Tudja valaki?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
adamssss #33461 üzenetére
Öhm... Ez akkor adó, és vevő?
Hát, akkor a géptől el kell küldeni a hangot az erősítőig, az erősítőtől pedig a képet a projektorig..
A gép milyen messze van az erősítőtől?
Csak mert sztem ezt egy vevővel nem lehet megoldani.. Bár most csak úgy átszaladt az agyamon az elképzelés, de lehet tévedek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #33423 üzenetére
Én csak azokra alapozok, amiket fórumokon olvastam most itt-ott..
Ezért is kíváncsiskodok, hogy esetlegesen milyen véleményekkel, tapasztalatokkal voltatok itt erről.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #33421 üzenetére
Értem..
Olvastam pozitívat, negatívat, de több helyen viszont arról írtak, hogy cat5E-s kábelből viszont "jó" kábelek lehetnek. Erről esetleg van valamiféle vélemény, kritika?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Ti, hogy vélekedtek arról, hogy CAT7 és CAT8-as UTP kábelből készített hangfalkábelről?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, csak visszataláltam ide..
Szóval, Denon-oknál ez a Cinema EQ mennyire előnyös? Gondolok itt arra, hogy ténylegesen úgymond megéri-e használni? Saját füllel úgy hallottam, hogy ha ki van kapcsolva, akkor kicsivel mintha szebb, erőteljesebb lenne a magas, de lehet, hogy csak Én hallottam rosszul..
Előre is köszi az infókat.
Nah meg a másik, hogy Rátaláltam erre a DTS NEO:6 music-ra... Néha még jó, ha az ember átnyálazza a használati útmutatót.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdés.
Az audigy 2 zs-vel coax-al volt 192khz-n teszthang, most viszont az ALC889A-val nincs, pedig elvileg a chip tudja. Ez mitől lehet?
Az erősítőnél ezt találtam:
"* D/A konverter: 24 bit / 192 kHz
* A/D konverter: 24 bit / 96 kHz"A hangkarinál pedig:
"Primary 16/20/24-bit SPDIF-OUT supports 32k/44.1k/48k/88.2k/96k/192kHz sample rate
Secondary 16/20/24-bit SPDIF-OUT supports 32k/44.1k/48k/88.2k/96k/192kHz sample rate
16/20/24-bit SPDIF-IN supports 32k/44.1k/48k/96k/192kHz sample rate"Szóval, ez mitől lehet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Teaway #20347 üzenetére
Így van.. Nekem is hasonlóan írja, most nézem.
Csak ténylegesen, a +Main az csak a frontokra vonatkozik, vagy ha 5ch stereo módban használom a cuccot, akkor mindenre?
Angolul a használatiban a small az alábbit jelenti egészen pontosan:
"When using speakers that do not have sufficient ability to reproduce bass sound below the freq. set for the crossover freq mode. When this is set, bass sound with a freq below the freq set for the crossover freq mode is sent to the subwoofer."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vidala #20341 üzenetére
Ezt meg kéne kérdezni a Denon-tól.
Enyémben még nincs kalibrátor, ha lenne "kicsivel de könyebb" lenne a helyzet.
Viszont, van az erősítőben egy "SW Mode" beállítási lehetőség Norm. és +Main lehetőségekkel... namármost, nem ez lenne az, hogy ha ez normál, akkor úgymond csak a sub dolgozik, ha +main akkor a többi hangsugárzó is?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lenne 1 kérdésem/ kérésem.. Valaki tartana nekem felvilágosítást?
Szóval, az mit jelent pontosan, hogy ha az erősítőben 60hz-re, (min) és a sub erősítőn 180hz (max)-ra tekerem a co. frekit?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kimi02 #20239 üzenetére
Hát, most csak úgy keresgéltem..
"According to the Blu-ray Disc specification, 1x speed is defined as 36Mbps. However, as BD-ROM movies will require a 54Mbps data transfer rate the minimum speed we're expecting to see is 2x (72Mbps). "
Itt találtam.
Szal, gondolom ezt a tempót tudnia kéne.. De ez csak tipp.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, szevúsztok.
Jöttem kérdezni, pedig már egyszer kaptam rá választ, csak már elfelejtettem, hogy pontosan, hogy is van ez..
Szóval, ugye adott egy MNC sub erősítő, ez hajtja a mélyeket, ezen most asszem 75Hz-ra van állítva a freq. Tehát ez mellé, hogy érdemes erősítőn belül beállítani a CO Freq-t?
Előre is köszi a választ, és Kellemes Ünnepeket.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok ! Egy 1szerű kérdésem lenne csak.
Most belőttem a DDL-t, és hangszóró beállításoknál van olyan hogy szélessávú hangszórók beállítása, oda kell pipát tenni a jobb-bal fronthoz? SAL 2610-es rendszer. Mondjuk raktam oda pipát, de inkább gondoltam megkérdezem, hogy biztos jól csináltam e.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tigipuf #5992 üzenetére
Hát azért sztem nem feltétlen bármelyik. Régebben írtam, nekem is Somogyi 2610-es szettem van, kicsit átalakítva, és nem szól ez olyan szarul ám.
Denon AVR-1306-tal megtámogatva.
Igen elég régiek, de ennyi a költsége a srácnak most, és talált egy üzletet, ahol ezek vannak, és nem kell szállítgatni, és szállítási díjat még ráfizetni. Ezért kért meg, hogy kérdezzek utána.
Köszi a választ.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na sziasztok !
Cimbim házimozi alakítás előtt áll, és egy üzletben nézett magának úgymond olcsóbb kategóriás erősítőket, és az lenne a nagy kérdés, hogy nagyjából szerintetek melyik érné meg a legjobban. Szóval ezeket ajánlották neki:
Panasonics SA-HE75-28.900 Ft [link]
Sony TA-AV561-29.000 Ft
PHILIPS FR966-29.000 Ft [link]Hangfalból vsz. SAL 2610-es 5.0-ás szett menne rá jelenleg.
Előre is köszönöm a segítséget a srác nevében is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sirdond #5699 üzenetére
Ebből nem lehet levonni semmit.
Lehet attól függetlenül Denon-t, vagy Yamaha-t vesz, csak nagyobbat.
Itt írta ezt az illető. Nekem erről fogalmam sincs.
Nekem bevált a Denon, előtte Kenwood-om volt, azzal sem volt bajom, csak gyenge volt.
De ez amúgyis úgy van, hogy mindenkinek az a jó, ami saját magának van.@Játékos: Mondjuk tudtam ilyesmiről, mert egyszer kijöttek a nyomtatómért, amikor szervízelni kellett, csak nem tudtam, hogy ez törvényszerű.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Játékos #5697 üzenetére
Én se értek vele egyet !
De a helyi boltban itt sok cuccal így megy, kisebb cuccokat legariznak, de nagyobb dolgokkal küldenek márka, vagy kijelölt szervízbe, ami a garanciapapírban van, ha nincs akkor rájuk lehet borítani az asztalt.
Hát, nem tom, hogy ez le van e írva valahova, hogy x súly felett kötelességük megoldani a szállítást.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Játékos #5689 üzenetére
Akkor sztem oda kell vinni, a MM el fog küldeni melegebb égtájakra.
Vagyis helyileg ez így megy, küldenek a papíron lévő szervízbe, azzal a szöveggel, hogy "nem az ő hatáskörük"... De max próbát megér, hogy először MM-ba vinni.
@iceman1024: A trueHD az a hangban elég sokat nyom. De ezt neked kell eldöntened, hogy úgymond szükséged van e rá, és megér e neked plusz költséget, vagy beéred a "sima" DD-vel, és DTS-sel.
De őszintén szólva, a 2. engem valahogy nem győz meg, inkább az 1. dehát lehet más mást mond.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Winzsolt #5673 üzenetére
Van pár szépség. Mondjuk az árakat nem akarom tudni. Főként az Essence-ét.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
iceman1024 #5668 üzenetére
Az a baj, hogy a HDMI megdobja az árat. Mivel gondlom akkor a TrueHD-t is ki szeretnéd használni. Yamahákból most néztem az RX-V465 és az RX-V565-öt, az első ~100ezer, a másik közel 150ezer.Sztem ezeknél a többi gyártóé csak drágább lehet, bár ez nem biztos, most csak a gyártók oldalát, és árgépet böngésztem.
Ha nem kell a TrueHD, ha csak úgymond HDMI elosztónak kell az erősítő, akkor vsz. van olcsóbban is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
6ohm-on van bika a 1306-ban, 110W. Szal végülis az is elég lenne sztem ennek a cuccnak.
De más lehet más mond, ez az én véleményem. Sztem nagyon jó kis erősítő a Denon AVR-1306, ezt egy ilyen erősítő tulajdonosaként mondom.
De lehet olcsóbban is van hasonló, vagy lehet kicsit jobb is, ezt majd még valaki megmondja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én sem nagyon akartam, de erre volt pénzem, éshát nekem semmi bajom nincs vele, kellemesen csalódtam benne. Főként ahogy belekerült a sub erősítő. Elég szépen dübörög.
2610 komplett szett, újan 40-ért? Arra azért kíváncsi lennék..
18 990 Ft /db ára a frontoknak..
Jó, van ~15k-ért is, de akkor is 30nál tartunk, és ez csak 2 front.
Na mindegy. Sztem nem teljesen Suzuki szint a lexus-hoz képest...
És én kérek elnézést, hogy erre telt...
Wharfedale Zaldek szettem lett volna, csak nem volt rá 80 rugóm...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
mano660 #5649 üzenetére
Hát, úgy tűnik, így jelenleg jónak tűnik. De most csak zenét hallgatok, így kicsit jobb, filmben kell majd még meglesni, vagyis meghallgatni, hogy milyen is valójában... Ilyen szinten szeretem a mély hangot, ezért is szeretnek nagyon az itthoniak.
Csak azt most normális hangerőn nem tudom megtenni, mert alusznak az itthoniak.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest